Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.07.2011, 22:19:43
Adriana Cluj
Guest

Implicit Cred

Citat:
În prealabil postat de LapetiteMoc Vezi mesajul
Scuza-ma, dar este totusi proba de bacalaureat care se numeste "limba si literatura romana", nu literatura universala pentru copii. Harry Poter nu este un reper la niciun nivel pentru literatura de calitate.
Cred ca Sonia a vrut sa sublinieze faptul ca elevii nu mai citesc in general. Nimic. Nici macar ceea ce e "trendy" (dar lipsit de valoare).
Reply With Quote
Vechi 03.07.2011, 22:25:18
LapetiteMoc LapetiteMoc is offline
Banned

Data înregistrării: 04.05.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj Vezi mesajul
Cred ca Sonia a vrut sa sublinieze faptul ca elevii nu mai citesc in general. Nimic. Nici macar ceea ce e "trendy" (dar lipsit de valoare).
Adica la nivel national comisia care propune subiectele de bacalaureat la limba romana ar trebui sa ia in calcul ca elevii nu vor sa citeasca? (se intelege din textul Soniei) Incredibil !!!

Comisia propune subiecte legal, in functie de programa studiata, nu in raport cu mofturile lui Goe!
Reply With Quote
Vechi 03.07.2011, 22:35:21
Adriana Cluj
Guest

Implicit Nicidecum!

Citat:
Adica la nivel national comisia care propune subiectele de bacalaureat la limba romana ar trebui sa ia in calcul ca elevii nu vor sa citeasca? (se intelege din textul Soniei) Incredibil !!!

Comisia propune subiecte legal, in functie de programa studiata, nu in raport cu mofturile lui Goe!
Personal de multa vreme observ cat de mult a decazut invatamantul la noi. Iar rezultatele se vad, cu ochiul liber. Sunt extrem de slab pregatiti, toti elevii.
Au facut atatea reforme de l-au dat de pamant!
Nu am vazut atatea greseli gramaticale in toti anii de scoala, cate vad acum intr-o singura zi! Si e doar un singur exemplu. Sa nu mai vorbim de cultura generala!

Ai pomenit de masurile luate de ministru pentru corectitudinea examenelor. Nu am ascultat stirile. Daca este asa, sincer ma bucur. Cu cat mai sever, cu atat mai folositor.
Reply With Quote
Vechi 03.07.2011, 22:40:56
LapetiteMoc LapetiteMoc is offline
Banned

Data înregistrării: 04.05.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj Vezi mesajul
Personal de multa vreme observ cat de mult a decazut invatamantul la noi. Iar rezultatele se vad, cu ochiul liber. Sunt extrem de slab pregatiti, toti elevii.
Au facut atatea reforme de l-au dat de pamant!
Nu am vazut atatea greseli gramaticale in toti anii de scoala, cate vad acum intr-o singura zi! Si e doar un singur exemplu. Sa nu mai vorbim de cultura generala!

Ai pomenit de masurile luate de ministru pentru corectitudinea examenelor. Nu am ascultat stirile. Daca este asa, sincer ma bucur. Cu cat mai sever, cu atat mai folositor.
Adriana, draga, nu reformele sunt cauza. Ele sunt doar o forma noua de organizare a aceluiasi fond. Asadar, fondul conteaza! Reforme vor mai, dar nimeni nu poate schimba legile fizicii, chimiei, ale teoriei literare, ale gramaticii etc. Asadar, reformele nu perturba cu nimic esenta lucrurilor.
Reply With Quote
Vechi 03.07.2011, 22:46:01
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
Adriana, draga, nu reformele sunt cauza. Ele sunt doar o forma noua de organizare a aceluiasi fond. Asadar, fondul conteaza! Reforme vor mai, dar nimeni nu poate schimba legile fizicii, chimiei, ale teoriei literare, ale gramaticii etc. Asadar, reformele nu perturba cu nimic esenta lucrurilor.
Dar au reformat si fondul! aici e problema principala. Mai bine zis viciat, nu se mai preda temeinic.

Si nu doar atat: cand s-au eliminat cele trei trimestre (in 1998), si s-au introdus vacantele de o saptamana, apoi teste si nu mai stiu ce, apoi iar scoala... fiica mea era foarte obosita dupa doua luni de scoala.

Last edited by Adriana Cluj; 03.07.2011 at 22:48:16.
Reply With Quote
Vechi 05.07.2011, 11:08:08
floricica floricica is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.04.2010
Locație: Intr-o tara binecuvantata de Dumnezeu
Implicit

[quote=Adriana Cluj;374306]Personal de multa vreme observ cat de mult a decazut invatamantul la noi. Iar rezultatele se vad, cu ochiul liber. Sunt extrem de slab pregatiti, toti elevii.

Pe ce va bazati cand catalogati TOTI copiii ca fiind "extrem de slab pregatiti"?
Vechi 03.07.2011, 22:36:30
tara tara vrem ostas tara tara vrem ostas is offline
Banned

Data înregistrării: 01.07.2011
Implicit

Citat:

Doamna profesoara, copiii dumneavoastra nu au copiat niciodata?
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Exceptional -Exemplu de demnitate nationala,Biserica Ortodoxa Greaca alaturi de popor tot-Laurentiu Stiri, actualitati, anunturi 4 19.11.2011 02:18:41
Cum face noua Irodiada dna Elena Udrea inselata de draci sminteala in popor mihailt Generalitati 12 29.04.2010 19:37:25
POPOR ALES, IUDEOMASONERIE SI IUDEOCOMUNISM adelin_antonescu Iudaismul 3 14.06.2007 19:17:40