Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.07.2011, 23:43:34
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Sonia19 Vezi mesajul
Pai pana anul trecut, copiatul chiar era o normalitate a examenului de bac. Cum altfel credeti ca intr-un liceu din X localitate, anul trecut promovau 87% din elevi si anul acesta promoveaza 12%. Nu trebuie sa ma credeti pe cuvant, e suficient sa cititi presa de maine-acolo sunt toate cifrele.
Iar in ceea ce ma priveste, va spun sincer ca nici nu mi-am pus problema copiatului (chiar daca s-ar fi putut)... din fericire, nu am avut nevoie
Sonia draga, spune-mi care este parerea ta. Sau care este parerea celor din interiorul situatiei. De ce nu s-a copiat anul acesta la bac? A fost un ordin de sus de la Minister sau a fost o pur si simplu o atitudine adoptata de profesori??

Pentru ca asa cum am mai spus, eu cred ca profesorii au vrut sa demonstreze ceva guvernantilor.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Exceptional -Exemplu de demnitate nationala,Biserica Ortodoxa Greaca alaturi de popor tot-Laurentiu Stiri, actualitati, anunturi 4 19.11.2011 02:18:41
Cum face noua Irodiada dna Elena Udrea inselata de draci sminteala in popor mihailt Generalitati 12 29.04.2010 19:37:25
POPOR ALES, IUDEOMASONERIE SI IUDEOCOMUNISM adelin_antonescu Iudaismul 3 14.06.2007 19:17:40