Citat:
Haha! ce ,acum facem matematica ,asa ?
|
Pai daca trebuie sa folosesc matematica incat sa intelegi ca "dublu" nu inseamna "la fel", o sa o fac.
Citat:
eu ma refeream la ce trebuia sa ma refer in cazul de fata ,adica la informatie si calitatea ei ,nu la cantitatea ACELEIASI INFORMATII .
|
Ia defineste tu e intelegi prin "informatie", ca vad ca e un cuvant pe care creationistii il tot arunca cu aplomb, fara sa explice ce ar trebui sa insemne.
Citat:
S-a ajuns PREA departe cu ea ca sa se mai dea inapoi ,ar fi o cadere si o pierdere dramatica a credibilitatii oamenilor de stiinta in general ,asa ca vor merge pana in panzele albe ,desi majoritatea stiu ca e doar o cacialma.
|
Sursa informatiei? Nu de alta, dar e o afirmatie cu multa greutate.
Da, sigur, stiinta e bine cunoscuta pentru tendinta de a-si ascunde esecurile, timp de sute de ani. De-aia avem avioane care chiar zboara, si medicamente care chiar functioneaza. E un mit stiinta asta, si oamenii de stiinta niste indoctrinati.
Citat:
Stiu ce zice (si nu demonstreaza) teoria evolutiei .
|
Pai ar fi bine sa ne zici si noua, ca din ce ai postat pana acum, cred ca trebuie sa pui mana pe o carte de stiinta, nu una religioasa. Pentru ca nu prea ai idee despre ce vorbesti.