![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca am sti cu adevarat ce este tristetea atunci cand vorbim despre ea, atunci am muti coplesiti de stare. Cand suntem cu adevarat tristi nu mai indraznim sa spunem nimic, nu mai indraznim sa concepem vre-o lupta ce risca sa detoneze alte si alte simtiri apasatoare. Mutim traind in tristete si zbieram atunci cand am indraznit sa ne detasam de ea privind-o de alaturi.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Din moment ce nu prea vrei sa vorbesti la obiect despre problemele tale, la modul general iti voi spune si eu cateva lucruri. Stii, este o vorba, destinul nu este ceea ce ni se intampla ci ceea ce facem noi vizavi de ceea ce ni se intampla. Un lucru nu este atat de rau atat timp cat esti dispusa sa nu-l privesti totusi din start ca un dezastru fara iesire. Cu rabdarea se rezolva multe lucruri care par fara solutie. Nu esti obligata sa porti esecurile celor din jurul tau, incearca sa mergi mai departe si sa ai viata ta proprie. Dragostea, simtul datoriei, si al sacrificiului poate face greutati care par imposibil de dus, mult mai usoare. etc. Si in general, deasupra problemelor vietii te poti ridica prin rugaciune, cel putin atat timp cat mai ai reperul asta. |
|
|||
|
|||
![]()
" Tu, fara suprare, ai atitudinea unui om care se da batut si si-a pierdut total busola ..."
Mie, mai degraba mi se pare un entuziasm intors pe dos. Ca sa fii revoltat trebuie sa ai energia si resursele necesare, mai grava este lipsa revoltei intr-o situatie revoltatoare...abia atunci m-as ingrijora !
|
|||
|
|||
![]()
Asta am incercat sa fac. Citeste postarile mele.
[/quote]Normal ca o persoana cu necazuri nu vrea altele noi asa ca va rog, daca nu aveti de spus ceva care sa ma ajute, sa nu mai postati.Va rog, din suflet, bine?[/quote] Ai reactionat extrem de nepotrivit, destul de ciudat, la remarca mea, cauza-efect... Si respectand rugamintea ta, ma opresc. Tot binele din lume. |
|
|||
|
|||
![]()
Cineva spunea ca " dragostea este o stare de imbecilitate tranzitorie ", eu tind sa cred ca tineretea certifica aceasta stare. De ce se face atata caz pe o lipsa de caz ? Cand persoana are doar chef de un " caz " specific tineresc.
Atatea comentarii respinse cu tot atatea remarci dezinteresate ! Mai femeie, revino-ti in fire ! Nu vrei decat sa strigi in gura mare, EXIST !. si, cam atat, restul sunt banalitati in ceea ce te priveste. Numai neputinta te poate face sa strigi cu adevarat ca nu mai poti, si nu acea trecatoare si superficiala a deziluziilor, ci aia care-ti macina viata insasi, atat fizic, cat si psihic, aceea pe care simti ca nu o mai poti controla nici macar cu un strigat de disperare. Cunosc o mama care si-a ingropat copilul adolescent, a trebuit inainte de aceasta sa-i aseze cu manutele ei atat de protectoare, capul alaturi de trunchi, pentru ca murise in accident de masina. Ai idee ce inseamna aceasta ? Nici nu exista in dictionar un termen pentru o astfel de suferinta. Iar noi strigam aici in gura mare ca ne-am saturat de NIMIC. Asteapta sa fii mamica, rezerva-ti energia si sentimentele pentru acest lucru si uita de ignoranta si prostia oamenilor pe care nu le vei putea eradica sau controla vreodata.
" Nu suntem prizonierii propriului destin, suntem prizonierii propriei minti " Last edited by ory; 06.07.2011 at 21:50:25. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Venim în lume cu darurile lui Dumnezeu. El așteaptă ceva de la noi; de la fiecare altceva. De noi ține să înțelegem ce vrea El și cum Îi răspundem. Nu trebuie să ne plângem de ceea ce am primit; ceea ce ai poate că e mult mai mult decât ce au alții. Nu contează ce ai, ci ce dai. Poate că nu poți ajuta pe cineva material, dar poate că este lângă tine cineva care are nevoie de o mângâiere, de o vorbă bună. Sau poate ai un dar al tău, o vocație pe care trebuie să o lucrezi. Inima trebuie să te îndemne către ceva: să ajuți, să crești sau/ și să educi copii, să înveți despre viață ca să ai învățătură de oferit celor debusolați... Viața capătă sens atunci când trăiești pentru cineva; când te dăruiești, până la uitare de sine. Lui Dumnezeu sau oamenilor; sau lui Dumnezeu și oamenilor. Și își pierde sensul atunci când te preocupi de tine, de viața ta, de binele tău. Cine își pune în minte să fie fericit aproape sigur va fi nefericit; cine caută fericirea altcuiva o va găsi pe a sa. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Depinde cat de deschisa e persoana respectiva.
Insa multi spun, indirect, despre ei mai multe decat ar vrea poate sa se vada. |
|
|||
|
|||
![]()
Flory, nu ma gandesc decat ca ai " doar " 22 de ani...restul, te vei gandi tu mai tarziu !
rau si bine, suferinta fericire, viata |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
M-am saturat ca Dzeu sa nu auda si sa nu vada! | FireSpirit | Generalitati | 128 | 23.09.2011 12:45:46 |
Ajutati-ma sa traiesc! | stelica67 | Umanitare | 104 | 12.05.2010 21:45:02 |
Vreau sa traiesc pentru copilul meu | tugleaa | Umanitare | 0 | 10.05.2007 13:33:08 |
Vreau sa traiesc pentru copilul meu | tugleaa | Umanitare | 0 | 10.05.2007 13:31:49 |
Cum traiesc crestinii in lume | Tudor | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 3 | 21.11.2006 14:13:17 |
|