![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Iti recomand sa citesti "Marii initiati ai Indiei si Parintele Paisie" de Dyonysios Farasiotis. Daca se poate cumpara-o. Pe www.evanghelismos.ro gasesti carti la un pret mai mic decat cel din librarie.
Tot acolo cauta "Parintele Paisie Aghioritul- Marturii ale inchinatorilor" de Nicolae Zurnazoglu. Din prima vei avea ce invata, in ceea ce priveste problema care te preocupa. A doua este balsam. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca iti face bine sa spui ce credinta ai, spune.:-) |
|
||||
|
||||
![]()
Se gaseste si online:
http://www.sfaturiortodoxe.ro/marii-...intele-paisie/
|
|||
|
|||
![]() Citat:
On-line citesc un articol, o postare, o informatie mai scurta si mai concisa. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sau sa-ti comanzi un e-book reader :) Cate solutii..daca intr-adevar cauti informatia. |
|
|||
|
|||
![]()
Intimplator am auzt si eu la Tv cu ani in urma despre "mantra" asta dar inca de atunci mi-am dat seama ca nu este decit o inventie recenta a unui grup de pretinsi calugari -un fel de secta specializata in facut bani pe seama orasenilor care nu-si doresc decit sa faca ce vor. Asta vor asta li se ofera.
In mod normal mantrele originale sint in limba sanscrita si cuprind nume divine sau atribute divine uneori in formulari poetice insa niciodata afirmatii de acest gen. Probabil i-ar putea ajuta pe cei care nu se simt liberi in sinea lor -asa sa le fie un fel de incurajare insa mantrele si rugaciunile nu trebuie scrise pe pietre. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu e un lucru rar ca persoanele in deruta sa apuce pe astfel de cai paguboase pentru suflet, iar problemele in loc sa-si gaseasca rezolvare, se adancesc la un mod greu de constientizat.
|
![]() |
Tags |
concentrare, mantra, mod de viata, problema pshihologica |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cuvant de duminica... | heaven | Generalitati | 14 | 10.07.2011 23:18:20 |
Cuvânt | xanixade | Generalitati | 5 | 07.03.2011 23:40:59 |
Cuvant de folos | T E O L O G U L | Generalitati | 83 | 30.01.2011 17:22:03 |
Dependenta si lipsa de concentrare | dorina_ro | Generalitati | 8 | 15.02.2007 03:50:10 |
|