![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca esenta e aceiasi in toate religiile(desi nu vad asta) atunci toate sunt adevarate... pana intr-un anumit punct, da toate sunt adevarate, dar crestinismul se distinge de toate religiile, prin Hristos,prin propovaduirea suferintei..... Crestinismul are unicitatea lui intre toate religiile... De altfel nu exista mantuire in alt nume decat 'Iisus' . |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si da... dupa parerea mea, toate religiile spun acelasi lucru... Fiti buni, Iubiti-va aproapele, Iubiti-l pe dumnezeu PENTRU CA v-a creeat si are grija de voi, etc... |
|
|||
|
|||
![]()
sunt prea multi oameni pe lumea asta ca in cele din urma defectul uman sa nu iasa la iveala... integritaea perfecta se va realiza doar in lumea ce va sa vina... pana atunci vrajmasul sadeste neghina printre griu... unde e Dumnezeu acolo e si diavolul...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
hahahaha... te asigur ca eu nu sunt ignorant, pe domeniul asta...
|
|
|||
|
|||
![]()
Iisus este exemplul de mantuire... ca om si ca Dumnezeu... Ca Dumnezeu prin Constitutia divina(care este El), si ca om, ca traitor al ei... El este..
|
|
|||
|
|||
![]()
Ai zis ca e bine sa fie cat mai veche pentru ca e mai aproape de sursa. Dupa principiul aceasta putem concluziona ca de fapt sumerienii au dreptate pentru ca cea mai veche civilizatie este de fapt a lor si ca trebuie sa-i asteptam pe Anunnaki sa se intoarca de pe Nibiru.
Vechi nu inseamna corect. Spui ca Iisus este exemplul de mantuire. Asta probabil o sti din biblie, care se spune ca este cuvantul lui dumnezeu, dar singurul argument pentru asta este ca e scris in biblie, biblie care este infailibila pentru ca este cuvantul lui dumnezeu (intelegi ciclicitatea argumentului, daca nu uite aici schema http://brianl14.files.wordpress.com/...-circling.jpeg ). Pur si simplu oricarei credinte ii lipseste un element mic dar crucial : dovada, dovada care exista din belsug in lumea stiintifica
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnezeu e adevarat! Allah e adevarat! Bhudda e adevarat! Eu pe cine sa mai cred? Cred in speranta, adevar, iubire, mila. Cred in Dumnezeu, in Allah si in Bhudda, nu in crestinism, budism sau islamism... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|