![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai daca vinul este facut din struguri si el are atitea calitati atunci cu atit mai multe calitati au strugurii.
Stiinta a numarat 1017 compusi continuti de struguri, maximul posibil in cazul legumelor si fructelor, dintre legume rosia are cei mai multi compusi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si pentru ca va repetati, va intreb de unde sa stie inteleptul Solomon de Sfanta Euharistie? 26. Iar pe când mâncau ei, Iisus, luând pâine și binecuvântând, a frânt și, dând ucenicilor, a zis: Luați, mâncați, acesta este trupul Meu. 27. Și luând paharul și mulțumind, le-a dat, zicând: Beți dintru acesta toți, 28. Că acesta este Sângele Meu, al Legii celei noi, care pentru mulți se varsă spre iertarea păcatelor. 29. Și vă spun vouă că nu voi mai bea de acum din acest rod al viței până în ziua aceea când îl voi bea cu voi, nou, întru împărăția Tatălui Meu. (Matei, 26) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnealui bea cu cana, Dumneaiei cu... damigeana! Citat:
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Din moment ce spune rodul vitei...poate fi vin sau must...
|
|||
|
|||
![]()
Vița nu rodește niciodată alcool oricât și-ar dori bețivii s-o "inginerească" genetic.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|