![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Papa reprezinta binecuvantarea lumeasca a Bisericii.
|
|
|||
|
|||
![]()
reprezentantul binecuvantarii lumesti a bisericii.
|
|
|||
|
|||
![]()
....edit...:-)
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai daca ar fi cineva cu har harul ar trebui demonstrat iar un har nu se da doar pentru interpretare biblica ci pentru orice.
Si daca ar avea harul asta ce nevoie ar mai avea de o armata de consilieri teologi? Si daca ar avea harul asta de ce mai sint inca intrebari fara raspuns? Si apoi orice har nu se da doar unuia singur ci oricine il poate primi. dar deh cine ar indrazni sa il contrazica pe papa? nu e voie. Iar povestea asta cu imparatul care trebuie zeificat a ramas inca de pe vremea imparatilor romani. Nici macar sinoadele nu trebuie zeificate daca nu dovedesc daruri si haruri de cunoastere si deosebire in orice circumstanta. infailibiltata trebuie dovedita nu doar afirmata electoral. fiindca adevarul nu este direct proportional cu credibilitatea lui , credibilitatea are legatura doar cu puterea oamenilor e a purta. |
|
|||
|
|||
![]()
Și Eu îți zic ție, că tu ești Petru și pe această piatră voi zidi Biserica Mea și porțile iadului nu o vor birui.
Și îți voi da cheile împărăției cerurilor și orice vei lega pe pământ va fi legat și în ceruri, și orice vei dezlega pe pământ va fi dezlegat și în ceruri. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by Adriana3; 10.07.2011 at 21:25:57. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu stiu daca tu nu stii acestea si acum ai posibilitatea sa le aflii. Sau daca le stii dar esti mai intelept decat ceilalti ortodocsi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by tara tara vrem ostas; 11.07.2011 at 18:34:40. |
|
|||
|
|||
![]()
Papa este intruchiparea Bisericii eschatologice...
|
|