![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Cand vrem sa venim in vizita la cineva, mai intai anuntam telefonic, stabilim o ora de intalnire, nu dam buzna in casa omului cand ne vine...
Eu cred ca ai procedat corect, erai la tine acasa. Probabil ca tonul si felul in care ai vorbit nu au fost prea diplomatice... Parerea mea e ca ne complicam cu niste lucruri marunte si uitam de cele cu adevarat importante.
|
||||
|
||||
|
Grea intrebare...
Cine este mai lipsit de maniere?cel da buzna la tine acasa sau cel care te ocareste ca-l deranjezi?? Referitor la intrebarea ta,subscriu raspunsului dat de glykys.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Un sfat? | silent assasin | Generalitati | 24 | 30.03.2011 23:24:41 |
| un sfat va rog | monacu | Impartasania (Taina Euharistiei) | 14 | 25.03.2011 16:01:31 |
| Un sfat va rog | potoceanc | Generalitati | 33 | 07.09.2010 01:44:39 |
| Cer un sfat ! | adriano | Nunta | 22 | 05.08.2009 13:19:26 |
| un sfat de la voi | pacifistul | Generalitati | 19 | 14.10.2008 20:30:25 |
|
|