![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Eu stiu de cand mergeam la scoala. Ai lipsit de la orele de istorie...
|
|
|||
|
|||
![]()
Asa a scris Herodot,ca dacii erau politeisti si aducea o data la cinci ani un om pe care il omorau ca sa il trimita la Zamolxis cu mesajul lor.
Da ce Herodot a fost in Dacia sa vada cum e acolo? A scris si el ce a auzit. Pe vremea cand am facut eu istorie nu se invata asa ceva,ca dacii ar fi adus sacrificii umane.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Nu e mai frate nicio conspiratie,doar ca prefectul judetului Hunedoara e de la UDMR.
Asta e o presupunere,da e ciudat ca presupunerea e intarita si de faptul ca mai inainte tot in judetul Hunedoara au fost improprietariti niste cetateni de etnie austriaca cu o bucata din PN Retezat (vreo 11.000 Ha). http://www.jurnalul.ro/special/speci...ul-555282.html Vezi ca si zice in acel articol ce a declarat dnul prefect al judetului Hunedoara. Acesti cetateni sunt mostenitori celui (cetatean de austro-ungar,de etnie austriaca probabil) de ii fusese expropiat respectivul teren prin 1935 cand se constituise PN Retezat,dar care primise despagubiri in bani, peste pretul pietii.
|
|||
|
|||
![]()
Neamul acesta dac,care s-a crestinat a fost tot timpul obidit,a avut doar o scurta perioada,cand nu a mai fost asa prigonit (atunci cand a fost Romania cu tot cu Basarabia si Bucovina,iar mai apoi cat nu a avut nimeni nicio pretentie expansionista asupra Ardealului),cum a rezistat cu ajutorul preabunului Dumnezeu de acum 2000 de ani,asa o sa reziste si de acum incolo,normal daca umbla cat de cat dupa poruncile lui Dumnezeu Iisus Hristos.Sa nu dispara ca neam,ma refer,rezistenta pasnica.
Daca o iei istoric,cate neamuri au venit peste acest popor,cu razboi,sa ii ia ce avea pe aci,ca le-au inselat dracii? Pana la 1877 am fost asupriti de Imperiul Otoman,a fost o scurta perioada,de pe la 1918 pana la 1940 cat a existat Romania in granitele naturale. Iar Romania destul de plina este si acum (multumesc preabunului Dumnezeu ca macar Ardealul il are inca Romania),dar vad ca pe unii ii inseala din nou dracii sa vrea sa ia Ardealul. Cum mai frate Miron nu stii istorie,ca pe la 1940 ne-a fost luat nordul Ardealului? Dupa ce mai inainte ne fusese luata Basarabia si nordul Bucovinei,de altii de ii inselau dracii? Cica Romania a fost aliata cu nazistii in al doilea razboi mondial,ciudata "alianta" cand "aliatii" semneaza sa dea o mare parte din teritoriul tau imperiului sovietic (pactul Ribentrop Molotov) si o alta parte Ungariei (diktatul de la Viena) si vin si iti iau petrolul si mancarea,sa aiba cu ce sa isi intretina trupele....
"și dacă orb pe orb va călăuzi, amândoi vor cădea în groapă." - nu luati de bun tot ce scriu eu. Last edited by mihailt; 11.07.2011 at 15:25:14. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Lucrarile de la Sarmisegetuza au fost demarate de CJ Hunedoara, nu de Institutia Prefectului. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu de cine au fost demarate lucrarile acolo,dar Sarmisegetuza e inscrisa in patrimoniul cultural UNESCO.
http://whc.unesco.org/en/list/906 Asta asa ca idee,e o mostenire culturala a intregii lumii,nu numai a neamului dacic. Nu este in sarcina guvernului,adica a prefecturii sa aibe grija de respectivele locuri sa nu fie deteriorate? Eu nu stiu,doar intreb. Nu zic ca a trimis prefectul pe aceia sa faca stricaciuni la respectivele ruine,dar prefectului fiind inselat de draci in aceasta privinta,nici nu ii pasa de ce se intampla acolo. Iata am gasit in alt loc,din atributiile prefectului: http://www.prefcs.ro/atributii.php Din cate se zice autorizatia de constructie este un act administrativ. " d) verifică măsurile întreprinse de către primar sau președintele consiliului județean în calitatea lor de reprezentanți ai statului în unitatea administrativ-teritorială;" . . . " f) verifică legalitatea actelor administrative adoptate sau emise de către consiliul județean, președintele consiliului județean, consiliul local sau primar;"
|
|||
|
|||
![]()
http://www.romanialibera.ro/actualit...sa-230794.html
Vedeti ca s-a implicat cumva dnul prefect in ce se intampla pe acolo? Eu nu vad.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ar fi necesari enorm de multi bani sa faca ce trebuie acolo... daca s-ar face asta sunt convinsa ca ati sari repede ca se irosesc banii in loc sa-i cheltuie in scopuri umanitare, nu pe o gramada de pietre. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cetatea Noul Ierusalim | idealist | Calugarul | 12 | 18.01.2013 11:13:01 |
Sarmisegetuza Regia-capitala Daciei | Melissa | Generalitati | 102 | 20.12.2012 01:02:48 |
Istoria Romanilor!!!:) | AndruscaCIM | Generalitati | 2 | 15.05.2012 23:18:38 |
Cetatea Vaticanului si diavolul | ben_gal | Biserica Romano-Catolica | 6 | 30.07.2010 11:26:58 |
|