![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Simplu: mâine (azi ) e duminică și mă scol la 6.30 , față de 4.30 cum mă scol în săptămâna de lucru . În general dorm f. puțin , e chestie din născare ! Avem timp de odihnă berechet , ceva mai încolo, până atunci : Ține aproape pe :www.crestinortodox.ro
|
|||
|
|||
![]()
Minunat.Minunat.Minunat.
Ma bucur mult de existenta acestui forum chiar daca cateodata nu prea am timp sa mai stau pe el.O sa incerc sa intru mai des. Numai bine! LA MULTI ANI COMUNITATII CRESTIN ORTODOXE INTRU HRISTOS!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
el are nevoie de 7-8 ore pe zi de odihna. trupul se odihneste in maxim o ora. concluzia este ca cei cu mintea limpede au nevoie de somn mai putin. "jumatate de ora de somn este de ajuns pentru un calugar adevarat!" spunea cuviosul Acachie in Patericul Athonit. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O mare nelamurire.. | Zeytin | Nunta | 4 | 01.12.2012 12:32:20 |
Fie-va mila de un om aflat in mare, mare ispita! | Ana-Maria N | Umanitare | 42 | 08.04.2012 15:12:22 |
Am o mare dilema | andrei23 | Botezul | 6 | 14.06.2011 07:24:19 |
cel mai mare pacat, sau cea mai mare minciuna | zuzu17 | Intamplari adevarate | 9 | 05.01.2010 12:44:56 |
O mare rugaminte odata cu aceasta Sfanta mare sarbatoare | mara2008 | Generalitati | 7 | 25.12.2009 22:35:45 |
|