![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Sa luam un exemplu... eu ii acord incredere cuiva, el abuzeaza de ea facandu-mi un "rau", eu il uit... pe urma ce fac? repet ciclul la infinit?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ceea ce trebuie să uit (adică să iert din toată inima) e răul pe care mi l-a făcut, nu faptul că nu pot avea încredere. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Faptul ca il ierti si uiti ce a facut nu inseamna ca uiti si perspectiva faptului ca t-i s-ar putea intampla dar aici depinde de la caz la caz. Cel mai bine e sa nu ne punem increderea in oameni ci in Dumnezeu.
|
|
|||
|
|||
![]()
mda dar nu a metionat explicit iertare in postul pe care l-am citat initial, ci apoi a revenit asupra ceea ce a zis... oricum nici nu prea ai cum sa uiti ceva la comanda.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Însă cred că nu trebuie să ne preocupe într-o măsură prea mare răul care ar putea să ni se întâmple. Riscăm să devenim bănuitori, excesiv de prudenți, cu prea multă grijă față de noi înșine. |
|
|||
|
|||
![]()
Paza buna trece primejdia rea, nu? Niciodata nu poti avea prea multa grija fata de tine.... parerea mea.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
FAPTE BUNE vazute rau | aliscami | Intamplari adevarate | 11 | 10.03.2011 15:54:32 |
Fapte bune. | alexdu | Generalitati | 7 | 08.01.2010 14:38:18 |
Manifestari si fapte antiortodoxe | ortodox4life | Generalitati | 17 | 30.01.2009 20:41:54 |
Fapte Nou Testamentare | Abell | Din Noul Testament | 24 | 29.03.2007 00:14:23 |
|