![]() |
![]() |
|
|
|||||||||||
|
|||||||||||
![]() Citat:
Citat:
De ce as sari in sus? Daca n-a sarit constiinta lui sau/si a ta, ce mai conteaza cine mai sare.. Pai cum sa-ti zic, dar din ce ai spus, am impresia ca pana acum n-au trecut zile ci ani de cand v-ati cunoscut, si problema n-a fost niciodata abordata la modul serios, nici inainte de casatorie nici dupa. Pai de ce ar fi cand sunt atatea dedesupturi prin care poate fi ocolita? Citat:
Citat:
Simbolice, strict simbolice.. Citat:
Banuiesc ca partea in care apostazia de la religia lui a uitat-o. Sau e tot printre amintirile frumoase? Citat:
Nici macar n-am adus in discutie chestiunea asta. Si chiar te-am uitat de pe topicul respectiv, daca ne-am "incrucisat" verbal pe acolo vreodata. Si deci sotul este de acord cu anticonceptionalele. Cu toate ca biserica lui (de suflet) nu e de acord. Ca sa nu mai vorbim ca e la fel de condamnabil si dpdv ortodox. Faina marturisire de credinta. Chiar nu ma asteptam sa demonstrezi cu atata prisosinta afirmatiile mele de la inceputul topicului. Ce fain e sa fii catolico-ortodox, si ortodox-neortodox cu putina abilitate poti ignora principiile morale din ambele biserici. Si totusi sa fii un om religios! Paradoxurile vremurilor moderne. Citat:
Vreti sa vedeti cat de mult le puteti complica viata spirituala? Stai sa vezi cand o sa puna ei intrebarile astea, mai tarziu. Si copii au un al 7lea simt pentru minciuna si ipocrizie iar chestiile astea sunt devastatoare pentru educatia lor. Nu degeaba se zice ca parintii manaca agurida, iar copiilor li se strepezesc dintii. Citat:
Mai studiaza problema si ai sa vezi ca nu e atat de simpla. (dau si eu indemnuri la pereti, stiu). Citat:
La fel si cu moralitatea, pare superflua pentru cei care au impresia ca le-a reusit toate fara ea. Dar vine vremea si cand iluziile se risipesc. Citat:
Mi-am spus pararea, nu te-am constrans cu nimic :) Sigur ca fiecare si-o traieste cum considera de cuviinta, dar stii cum se zice, ce semeni aia culegi. Vorba asta ai sa o intelegi tu mai tarzior oleaca. Citat:
Dar tot citind forumul asta imi dau seama ca vasta (mare e gradina lui Dumnezeu!) si diversa nu tocmai sub aspectele imbucuratoare. Si ce sa mai zic, Doamne fereste sa mai fie cineva ca mine, unul e chiar prea de ajuns :) P.S. Stiu ca acum e inutil sa o spun, dar poate ai sa cantaresti lucrurile astea "la rece" intr-o buna zi si ai sa iei in considerare si posibilitatea ca sunt niste lucruri de indreptat. |
Tags |
nunta |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Numele Biserici Primare era Ortodox sau catolic | ioan_strainul | Despre Biserica Ortodoxa in general | 27 | 18.02.2011 14:24:09 |
ce fel de catolic poate fi cel botezat ortodox | MariaB | Biserica Romano-Catolica | 15 | 30.10.2010 16:55:32 |
DIFERENTELE dintre Biserica Ortodoxã si cea Romano-Catolicã de Pãrintele Cleopa | RauL15 | Biserica Romano-Catolica | 84 | 14.04.2010 09:32:04 |
Casatoria intre ortodox si catolic | ioanac27 | Nunta | 6 | 17.08.2009 14:07:52 |
Nunta ortodox rit nou cu ortodox rit vechi | Lumi79 | Nunta | 2 | 05.01.2007 14:05:29 |
|