![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
apropo de asta, nu mai stiu pe ce program, Boc era numit azi eroul Frantei ca ete na l-o sprijinit oleaca pe bietu om :)
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Superb spectacol!!
Artificiile de 4 iulie de aici,au fost un pic mai"amarate"...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu sa-i miluiasca!
|
|
|||
|
|||
![]()
Pe mare au alt efect. Este impresionant , intr-adevar!
|
|
||||
|
||||
![]()
Mulțumim pentru aceste frumoase imagini transmise de la fața locului ! Doamne ajută !
|
|||
|
|||
![]()
Nu l-o sprijinit "oleaca" ci a fost pe faza si l-a tinut zdravan ca altfel se imprastia tot pe jos..
|
|
||||
|
||||
![]()
:)) Melissa eu am vrut sa zic ca nu printr-o chestie dinasta devine un om erou da na ma rog fiecare intelege ce vrea ...poate ar trebui incoronat boc the brave
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si oricum a fost evident ca la misto l-au numit pe Boc eroul Frantei:-)) |
|
||||
|
||||
![]()
ha ha mi-a placut asta :D oricum mi-a placut de Geoana care vazand ca nu poate sa il mai prinda, a avut grija de pupitru ala