Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.07.2011, 11:09:33
GLAdoS GLAdoS is offline
Banned

Data înregistrării: 14.06.2011
Locație: Apeture Science Laboratories
Religia: Ortodox
Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj Vezi mesajul
Imi amintesc de privirea mamei mele, femeie simpla si credincioasa de la tara, care m-a trimis la scoala la oras, ca sa ma faca "domn", atunci cand -nu stiu prin ce clasa eram, primara oricum- m-am intors in vacanta eu, cea "despteptata la scoli" si i-am spus ca noi ne tragem din maimuta! Incercam sa-i tin lectia pe care o auzisem la scoala si ma dadeam desteapta, ca doar eu aveam acuma scoala!!! Saraca, m-a privit capiata! Si azi ii vad privirea. M-a lasat in plata Domnului, nu mi-a zis nimic, o fi zis o rugaciune in gand...S-o fi intrebat ce prostii ne invata astia pe la scoli, ca doar ea ma trimisese crezand ca a iesi ceva bun din mine, nu sa vin cu asemenea nebunii. Ce-o fi fost in mintea ei?
eu am impresia ca voi nu ati citit ce am spus eu... si tot ii trageti cu maimuta... poate chiar va surade idea nu?
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42
"Omul animal indumnezeit" de Panayotis Nellas mihailt Despre Biserica Ortodoxa in general 1 19.05.2009 23:33:50