![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cine suntem noi sa judecam ? Ce spunea Nicodim? "Oare noi nu judecam acest om inainte de a sti ce a spus si ce a facut?" Noi trebuie sa vedem situatia d.p.de vedere duhovnicesc ,nu lumesc. Asa scria pe un forum obisnuit si primea exact aceleasi sfaturi ,sau acuze . |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Capul face ,capul trage. O persoana trecuta prin viata isi poate da seama daca tanara este o femeie care il poate face fericit pe fiul ei sau o consumatoare de placeri pasagere. Noi nu am cunioscut-o si nu stim. Dorinta unei mame de a vorbi cu fiul ei nu o vad ca pe o posesivitate ,ci ca pe un lucru normal. Daca el s-a schimbat in rau de cand e cu aceasta tanara ,fara ca mama sa aiba vreo vina -ea si-a spus punctul de vedere doar,ca nu e de acord -( fiecare avem dreptul la o parere chiar daca nu convine unora) nu vad ca ar fi ceva bun pentru el. Daca mama l-a stresat sa o lase atunci inteleg departarea lui de familie si schimbarea de atitudine a lui. Nu stim ce a fost de aceea nu trebuie sa acuzam. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Stimata și înduretata mamă de băiat a cerut niște sfaturi. Le-a primit; multe nu i-au convenit și a reacționat cum NU face un creștin. Restul e can-can. Doamne ajută!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Faptul ca esti "trecut prin viata" nu iti ofera superputerea de a cunoaste un om dintr'o privire. Asa cum faptul ca a supus'o unui interogatoriu la care domnisoara nu era obligata sa participe, nu inseamna ca a incercat sa o cunoasca. Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca ar spune adevarul, stie ca mama n-ar fi de acord si ar iesi certuri, pe de alta parte nici nu vrea sa-i intoarca spatele pur si simplu si nu cred ca doar pentru ca vrea camasi spalate si calcate acasa, eu cred ca isi iubeste mama dar la fel si pe fata respectiva, nu poate renunta la una doar pentru ca asa spune celalata. Cineva din afara poate vede o femeie abandonata cu un copil, greseli, el vede un om care are nevoie de afectiune, intelegere, o mama, un copil minunat, etc.. Aici putin conteaza cine are dreptate, e vorba de suflete si in situatii din astea un crestin ar trebui sa arate ca are sufletul cel mai mare dar ce pacat ca realitatea ne contrazice atat de des si flagrant.. Oricum, sper ca asta sa nu impinga pe nimeni la deznadejde sau chiar suparare, ci toate lilisoarele noastre, vechi si noi, si nu doar ele, sa invete ca trebuie sa se straduiasca sa fie mai bune decat cei din jur.. :) Last edited by AlinB; 15.07.2011 at 14:41:40. |
|
||||
|
||||
![]()
"Mai importantă-i pacea decât dreptatea!"
|
||||
|
||||
![]()
Corect .... si el o sa faca ce vrea oricum.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Dragos, nu prea sunt de acord!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
mame denaturate | Ioana-Andreea | Generalitati | 97 | 27.01.2012 20:32:57 |
Durerea ignorantei . | bogman margareta | Nunta | 3 | 17.11.2011 23:35:05 |
Durerea fizica | Florin-Ionut | Generalitati | 16 | 28.10.2011 15:47:19 |
rugaciuni pentru viitoare mame | Mirela0110 | Generalitati | 0 | 03.03.2011 14:12:16 |
Jurnalul unei mame invingatoare | Nicoleta IGNAT | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 25.07.2010 20:54:54 |
|