![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Imi dovedesti si tu ca ideea e puternica caci ma ataci. Multumesc si tie si lui Melisa. Daca nu ar fi asa ai ataca ideea.
Deci pana la urma trebuie sa ne rugam pentru aproapele nostru. sa te rogi pentru mai bine nu e o eroare chiar daca acest bine in intelegerea actuala e de nerealizat, in intelegerea lui Dumnezeu totul e posibil. Eu nu am zis, cred asta si asta. Am zis sa ne rugam pentru asta si asta, ceea ce e o mare diferenta. Citat:
Last edited by spre_rasarit; 18.07.2011 at 18:52:10. |
|
|||
|
|||
![]()
Se pare ca n-ai citit ce-am scris...
Si care este ideea? Esenta? |
|
|||
|
|||
![]()
Pai esenta e ca ortodocsii , romanii si oamenii in general cam primesc bolovani aruncati dupa ei, la modul figurativ am exprima raul. Cui ii place asta sa nu se roage. Cine s-a saturat, diavolii si raul in general nu se tem decat de rugaciune.
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Fara suparare, dar cum a sesizat dl. Scotian, nu prea ai talent la compus rugaciuni.
Mai bine veneai cu ceva standard..un acatist ceva.. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci cand ai zis ca ne temem ne-ai facut diavoli sa inteleg? Apai eu aș mai fi stat de vorbă cu dumneavoastră dar la noi astăzi este meci mare, foarte mare. FC Iadul contra FC Raiul. O să spuneți că noi n-avem nici o șansă pentru că toți jucătorii buni sunt în rai. Da, dar arbitri... Dan Mihăescu, Grigore Pop, interpreteaza Toma Caragiu |
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu am voie sa ma refer la oameni ca la diavoli. Ma refeream la ingerii cazuti. Acuma ce esti dusman al ortodoxiei de te-ai identificat cu ingerii cazuti si cu cei impotriva? Daca da, rugaciunea asta o sa te opreasca si o sa te duca la bine.
Apropo, de ce te identifici cu iadul, FC IAD? Just curios. Last edited by spre_rasarit; 18.07.2011 at 19:23:22. |
|
|||
|
|||
![]()
Celelalte Cuvinte - Cel din Rasarit
Nu te mira de un străin În tara mea, de unde vin e loc puțin Si tot ce știu e cenușiu Orașul meu, de unde sunt e prea mărunt Sunt un biet suflet rănit Din Răsărit Doamne nu mă lăsa Fie voia Ta Mi-au dat în dar gîndul amar - Sărman hoinar – sa-l port mereu pe drumul meu În urma mea n-am ce lăsa La răsarit, acolo n-a rămas nimic Sunt un biet suflet rănit Din Răsarit Doamne nu mă lăsa Fie voïa Ta |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Minunile ortodoxiei pentru ora de religie | spre_rasarit | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 43 | 21.03.2014 19:21:41 |
O chemare la razboi | Sara I | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 12 | 14.09.2011 23:36:11 |
Chemare la boicot | Iuliana_crestina | Homosexualitatea | 35 | 01.06.2011 19:26:17 |
Rugaciunile impotriva dusmanilor Il supara pe Dumnezeu | costel | Rugaciuni | 39 | 16.10.2009 17:42:13 |
Pentru o intelegere corecta a ortodoxiei | bogdan268 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 133 | 30.06.2009 02:40:42 |
|