![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Eh... Al tuturor ateilor ?
Asta ar fi una. A doua ar fi ca, daca ma raportez la valoarea de adevar a semnaturii dumneavoastra, nu pot sa nu remarc ca este fundamental.... falsa. Modificati-o astfel incat sa spuna "Eu am unele date/informatii/idei pe care le consider dovezi" si va capata valoare pozitiva de adevar. |
|
||||
|
||||
![]()
Uite... deja incepe sa iasa situatia de sub control.
Nu, Erethorn, dupa cum am mai spus, tot ce au ateii in comun e lipsa de credinta. Nu sunt un grup organizat cu mottouri si chestii de genu. Dar nu despre valoarea de adevar a unei semnaturi e threadul... |
|
|||
|
|||
![]()
1. Este unul dintre motto-uri, dar acesta mi-a placut cel mai mult (alte mottouri sunt : Eu cred in un zeu mai putin decat tine, Adultii cu prieteni imaginari sunt naspa etc), dar nu este un element definitoriu pentru toti ateii.
2.Cand dovezile sunt observate pe foarte multe cai diferite cu acelasi rezultat si vin in sprijinul unei teorii ele sunt dovezi. 3. Daca e sa ne razboim in semnaturi, schimb-o si pe a ta in : "De acum, inima mea nu-mi mai aparține; am dăruit-o prietenei mele imaginare" - O femeie cu multi prieteni imaginari care impreuna cu sindromul antisocial si halucinatii auditive si vizuale poate fi diagnosticata cu usurinta ca suferind de schizofrenie . Asa cum a spus si informatorul nu despre asta e threadul. Nu am chef sa ne jignim, desi sunt ferm convins ca amandoi excelam in domeniul acesta. Daca doresti sa aflii mai mult despre atei, esti invitatul meu sa pui orice intrebare doresti, noi iti raspundem si tot asa, intr-o maniera civilizata.
|
|||
|
|||
![]()
Domnul meu, nu simt in mod deosebit nevoia sa primesc informatii despre atei, tinand cont de faptul ca am fost ateu convins pentru un numar mai mare de ani decat banuiesc ca numarati dumneavoastra in total.
|
|
|||
|
|||
![]()
Si ce te-a facut sa iti schimbi credinta?
|
|||
|
|||
![]()
Parca era vorba ca ateismul nu este o credinta, nu asa sustinea initiatorul topicului ?
Anyway, ca sa raspund intrebarii dumneavoastra: simplu - Dumnezeu. Credinta nu ti-o "schimbi". O primesti in dar, sau te poti lepada de ea din proprie vointa. |
|
|||
|
|||
![]()
Cum pot sa primesc si eu o credinta de-asta? Eu n-am primit-o si probabil n-o so primesc, dar ma intereseaza cum reusesc ateii sa devina credinciosi.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu unul nu am cautat-o. Dintr-o perspectiva ulterioara, nu e nimic deosebit in asta, deoarece Dumnezeu face ce vrea muschii Lui, asa ca daca se decide sa-ti ia luminile ochilor pe propriul tau drum al Damascului si sa-ti spuna: "Mai Erethorn, e greu sa dai cu piciorul in tepusa" (parafrazez grosolan), atunci... asta este, El e seful. Daca doriti o expunere mai interesanta despre cum ajung unii atei credinciosi, va recomand "Ortodoxia" de Chesterton. |
|
|||
|
|||
![]()
Ma bucur ca a fost doar un exemplu cu "ASA NU".
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Desfranarea intre sot si sotie part 2 | ionut12 | Generalitati | 20 | 16.11.2010 08:06:45 |
blog part 2 | padrevicentiu | Generalitati | 5 | 14.06.2010 23:15:49 |
ateismul | andaluzia | Generalitati | 14 | 30.03.2009 12:38:49 |
ATEISMUL | saccsiv | Generalitati | 130 | 28.03.2009 16:19:05 |
Ateismul | spinu | Alte Religii | 411 | 23.07.2008 21:50:10 |
|