|  |  | 
|  | 
|  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 "spiritísm s. n. concepție și practicã misticã potrivit cãreia s–ar putea comunica cu spiritele morților." Last edited by osutafaraunu; 20.07.2011 at 14:27:29. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 Daca vrei sa vezi ce inseamna spiritism, disteaza-te aici pe site-ul acesta si apoi revino si formuleaza niste scuze zdravene catre ortodocsi! Asta bineinteles daca ai sa sesizezi diferenta intre spiritism si rugaciunile ortodoxe catre sfinti!:-)) | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 Și nu vă supărați pe mine, eu nu intru nici de curiozitate la ședințele de spiritism. Nici pe saiturile ce promovează "misterele" lumii spiritelor. Nici chiar pentru "distracție". | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 Citat: 
 Daca un copil nu intelege cand ii explici ca soba arde, atunci musai sa-i pui manuta pe soba fierbinte! Asadar, daca nu poti asimila explicatiile pe care le-ai primit pe acest thread de la colegii nostri, ori te documentezi si vizitezi site-urile cu si despre spiritism ca sa intelegi si TU diferenta, ori taci si nu mai aberezi pe subiectul acesta. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
  Și încă ceva: te rog nu mă mai trimite la saituri ezoterice, că s-ar putea s-o iau razna și să invoc cele 98 de spirite digitale ale mele ucise binar în această comunitate virtuală. Mulțumesc. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Hai ca ne-am inteles :-)   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Ce imi place cum ii pune Melissa la punct pe toti sectarii...   | 
|  | 
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Interzisa Psaltirea?? | laviniag23 | Rugaciuni | 79 | 25.05.2012 23:43:34 | 
| Sucurile “Orhei-Vit” – productie koser (interzisa crestinilor) | colaps | Generalitati | 22 | 14.01.2011 11:49:51 | 
| HELP , VA ROG !!! Casatoria dintre o musulmanca si un crestin , TOTAL INTERZISA ??? | dreamhappy | Religia Islamica | 40 | 11.01.2010 12:00:14 | 
| Ingeri | nightwolffba | Generalitati | 10 | 11.04.2008 09:35:50 | 
| Portrete de sfinti/Sfinti si sfintenie | alecsandru | Biserica Romano-Catolica | 18 | 20.04.2007 20:46:05 | 
|  |