![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Acum cateva minute am aflat - Alexandru, robul lui Dumnezeu Alexandru.
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca cu dreptii ! Amin! + |
|
|
||||
|
||||
|
Dumnezeu să-l ierte pe robul său Alexandru!
Last edited by Carmen FUNIERU; 23.07.2011 at 00:03:08. |
|
|
||||
|
||||
|
Doamne iarta pe robul tau Alexandru de toate greselile facute cu voie sau fara voie si aseaza-l in loc luminat cu verdeata.Vesnica lui pomenire +
|
|||
|
|||
|
Domnul sa primeasca printre dreptii LUI sufletul roabei Sale, Simona-Mihaela! Amin!
|
|
|
||||
|
||||
|
Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace pe Simona-Mihaela.
Multa putere familiei sa treaca prin aceasta grea incercare.
|
|||
|
|||
|
Sunt alături de acei care în aceste zile o plâng pe distinsa doamnă profesoară SIMONA MIHAELA care după o grea suferință a plecat la Domnul.
Maica Domnului și Sfinții Îngeri să o ajute să treacă cu bine prin Vămile Văzduhului. Veșnica ei pomenire. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Nu mai am lacrimi, nu mai am vlaga de atata durere. Cel mai mult ma chinuie neputinta de a ajunge la capataiul ei. Ne-am luat ramas bun nu de mult, imbratisandu-ne, amandoua gandind ca e ultima imbratisare. Ingerasul meu drag, trimis in calea mea de Domnul sa-mi mangaie vremurile grele. Dumnezeu sa o ierte si sa-i faca loc intre dreptii Lui dragi! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Pentru a-mi mangaia durerea uriasa, citesc pe internet (acolo unde gasesc) printre mesajele de condoleante adresate sotului. Am gasit unul care sintetizeaza intr-adevar viata ingerasului meu: "Familiile Maftei și Pintilie regretă profund ireparabila pierdere a neprețuitei doamne profesor SIMONA MIHAELA ............ , exemplu de dăruire profesională, modestie, erudiție și noblețe sufletească. Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească în pace!" Fie ca dragostea noastra curata, a tuturor celor care am beneficiat de darurile sufletului ei bogat sa fie marturie tare spre mantuirea sufletului ei! AMIN! |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Suflet Románesc-Suflet Crestinesc | C-tin | Generalitati | 27 | 11.10.2017 17:07:48 |
| cei care au trecut la Domnul | gabitzusv | Slujba inmormantarii | 19 | 07.03.2014 20:38:07 |
| Un suflet apropiat s-a mutat la Domnul | Melissa | Umanitare | 23 | 14.06.2011 16:38:14 |
| A mai trecut o zi... | laurschepsis | Generalitati | 8 | 19.09.2009 01:28:33 |
| Parintele Ioan Iovan a trecut la Domnul | mihailt | Biserica Ortodoxa Romana | 1 | 19.05.2008 20:14:19 |
|
|