Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Intamplari adevarate

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.07.2011, 20:24:31
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de konijiro Vezi mesajul
Pai hai sa te intreb asa:
1. Unde au fost publicate? Ma refer la publicatii stiintifice, nu tabloide. Ceva de presitigiu, gen "Nature"?
2. Care e metodologia folosita pentru respectivele teste? Ca eu nu o vad descrisa, si asta e o parte esentiala al oricarei lucrari stiintifice care descrie un experiment. Mai ales unul care a tinut 10 ani.
3. Exista peer-review?
Pana acum am raspuns doar la intrebarile care spuneau ca nu exista cercetarile, institulul, cercetatorii, etc. si totul e o inventie a ziaristilor. Acelor intrebari nu le intelegeam sensul, dar cele care pun problema acuratetii stiintifice a experiementelor mi se par firesti, mai ales din cartea celor ce nu sunt credinciosi.
Am cautat data trecuta pe net si am gasit cercetari ale institului doar pe anul 2005, am vazut ca articolul a aparut in 2006. Institutul nu e un mic laborator particular, e un institut de stat cunoscut si pe plan international. De exemplu aici, unde e data si adresa de mail: http://www.istc.ru/istc/db/inst.nsf/...ument&lang=Eng
In rest eu pot scrie doar ce gasesc pe net, avand in vedere ca nu cunosc limba rusa. La acele intrebari nu prea am cum sa gasesc eu raspuns, ci doar sa le pui institului. Poate se gasesc si pe net, dar inchipuie-ti ca n-o sa stau zile intregi sa caut informatii pe net doar ca sa raspund la acele intrebari. Fiind date toate datele despre institut, mult mai repede si usor se pot obtine aceste informatii chiar de acolo pe mail. Adica cine vrea sa afle mai multe.
O parte din metodologie e prezentata si in articol.
Prim aparte cu rugaciunea face aprte din alta cercetare, nu stiu daca e acelasi institut, oricum e alta echipa.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
despre aghiasma DanielaVoica Calugarul 23 16.01.2013 15:08:32
Aghiasma larisa maria Generalitati 16 08.01.2011 09:13:41
AGHIASMA (Sfintirea apei) pui Preotul 23 22.01.2009 17:50:35
experiment... Cristi007 Pocainta 9 04.01.2009 13:59:35
experiment "religios" oni91 Teologie si Stiinta 10 22.01.2008 21:26:01