![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Sa va spun o poveste cu mine deci eu cu un prieten care vrem sa dam la teologie ce ne gandeam noi, hai sa facem sf proscomidie sa incercam si noi deoarece el avea acasa potiri sf disc etc fiindca tatal sau era preot
Eu am cumparat prescuri si vin si a doua zi mama mea pe care ii multumesc ca a facut un lucru minunat s-a dus la biserica si a intrebat pe preot daca eu am voie sa fac asa ceva Nu trebui sa va mai spun ce a zis preotu fiindca va dati voi seama Dar cu intamplarea accea numele de Sf Proscomidie mi-a ramas inscriptionat in cap si de asta eu am pus titlul la acest subiect Sf Proscomidie dar defapt vroiam sa pun Sf Liturghie Intrebarea mea care este ? Am voie sa citesc din liturghier? Scuzati daca am mai facut greseli de ortografie deoarece am scris repede |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ai invatat pe de rost Ceaslovul si vrei altceva ?!