Citat:
În prealabil postat de GLAdoS
sa fie sanatos... 
|
Păi El e sănătos, dar tu ești sănătos?.. la cap mă refer... că dacă nici acum nu v-am explicat clar cu argumente științifice, cu argumentele și logica lor, demonstrându-vă că e absurdă și fatalistă matematica... înseamnă că aveți o problemă... cei ce încă mai cred că omul a ajuns pe lună, că soarele e în focarul unei elipse și că existe sistem planetar și că stelele sunt sori și alte fantasmagorii... ca evoluția, supraviețuirea, milioanele de ani de la big-bang, etapele la formarea pământului, erele geologice, moartea dinozaurilor, pământul ca glob cu lavă în centru, datările cu carbon, și toate prostiile pe care vi le bagă în cap pe la școli și universități și pe la animal planet sau alte canale diversioniste... pline de explicaționism ticluit.
Nu vă mai lăsați păcăliți... căutați Adevărul că e scris în scripturi, căci Biblia este Iistoria omului și a Lui Dumnezeu, singura carte care vorbește de cât de păcătoși și răi și contra și absurzi suntem... nimeni nu e mai bun dacă nu se silește pe sine ca să fie mai bun după cum îi cere Dumnezeu, singurul care încearcă să-l îndrepte pe om ca să poată sărmanul să reajungă în final în Dumnezeu și apoi Dumnezeu să-i redea Raiul și veșnicia.
La ce bună toată știința dacă e vremelnică? Și banii și viața dacă e trecătoare, și veșnicia dacă e păcătoasă și mândră și rea?