![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Din exprimarea dvs. inteleg ca majoritatea preotilor daca nu chiar toti detin cate un maseratti in garaj. In Romania sunt peste 15.000 de preoti. Cam cati estimati sa aibe un maserati? 10.000? 7000? 5000? 2000? 100? 10? 2? Credeti ca sunt macar doi la dumneavoastra in oras? Dar in Romania? Daca tot folositi pluralul "preoti" ar trebui sa fie macar doi, nu? Vi se pare onest intelectual sa folositi articolul hotarat "preotii" atunci cand cunoasteti doar o (1) singura persoana in cauza? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cand afirmi "nu toti au maseratti" lasi sa se inteleaga ca totusi au multi. Trebuie sa zici asa: "din cate eu cunosc doar un (1) preot (din 15.000) are maserati si mi se pare o nedreptate strigatoare la cer sa se foloseasca articol hotarat: preotii au maserati!" Apoi, da, voi incerca sa iti explic cum e cu masinile scumpe. Last edited by penticostalul; 25.07.2011 at 19:49:44. |
|
|||
|
|||
![]()
nu pot sa fie toti multumiti....
mda...chiar te rog sa-mi explici... cum e cu masinile scumpe si mai ales din ce bani se cumpare aceste masini... Last edited by GLAdoS; 25.07.2011 at 21:09:56. |
|
|||
|
|||
![]()
De la cei care nu inteleg figurile de stil :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Mda...cand sunt prin cu mata-n sac schimb macazul pe figuri de stil.
Inteleg "figurile de stil" domnule Ai2. Constructia de spitale versus constructia de biserici este una dintre aceste figuri de stil ateiste. Mai ales cand e folosita in contextul atentatelor din Oslo. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|