![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Uite eu in aceasta vacanta am citit urmatoarele carti, pe care ti le recomand si tie cu caldura:
,,Talantii imparatiei"- Arsenie Boca ,,Puterea numelui"-Episcop Kallistos Ware ,,Taina iubirii"- Paul Evdokimov ,,Nostalgia paradisului"-Nichifor Crainic |
|
|||
|
|||
![]()
Are rost sa citesc "Cartea nuntii" daca nu am prieten?
|
|
|||
|
|||
![]()
Marile Sperante - Charles Dickens
Ciresarii (daca ai mai putin de 19 ani :D, chiar nu trebuie pierdut ) Ana Karenina - Lev Tolstoi Isaak Asimov - Fundatia (daca iti plac cartile S.F.) Maitrey, Romanul adolescentului miop - Mircea Eliade Padurea Spanzuratilor - Liviu Rebreanu Victor Hugo (aproape orice :D) Jules Verne (din nou, aproape orice :P) Ultima Noapte de dragoste , intaia noapte de razboi - Camil Petrescu daca ti-au placut cartile/recomandarile poti sa-mi mai ceri si voi nota cateva. Deocamdata consider ca e de ajuns. |
|
|||
|
|||
![]()
Daca esti curioasa sa citesti o carte inspirata exact din realitate, iti recomand - "Marii initiati ai Indiei si parintele Paisie" - de Dyonysios Farasiotis. Am citit-o si este foarte interesanta, este vorba despre trairile autentic ortodoxe ale unui tanar grec.
|
|
|||
|
|||
![]()
lupul de stepa,jocul cu margele de sticla,Herman Hesse
|
|
|||
|
|||
![]()
Arhipelagul Gulag,de tre ani ma chinui s-o citesc..............poate mi-o povestesti si mie
|
|
|||
|
|||
![]()
Am citit Maestrul si margareta si trebuie sa recunosc ca n-am inteles nimic. Am mai citit Camasa lui Hristos din recomandarile voastre, a fost frumoasa. Daca mai aveti recomandari de beletristica...va rog. Carti duhovnicesti mi-ati dat multe, nu-mi prea place sa citesc asa multe. Depinde si in ce stare sunt
Chupacabra, multe din recomandarile tale le-am citit (sunt studenta, deci am terminat liceul). Nu-mi prea plac cartile sf. Daca mai ai recomandari, poti sa le scrii daca vrei. Multumesc |
|
|||
|
|||
![]()
Va rog sa ma iertati daca v-am suparat.
Mai vreau sa intreb urzicuta, Herman Hesse ce fel de carti are? |
|
|||
|
|||
![]()
:)jocul cu margele de sticla,Narcis si Ioan gura de aur,Poveste fara sfarsit..cam atat stiu eu........eu am citit Inima de caine de Cehov si mi-a placut tare mult..mie imi place Cehov,mai citeste o data Maestrul si marg..si incearca Shakespeare,Visul unei nopti de vara ..o sa-ti placa garantat
|
|
|||
|
|||
![]()
in studentie am jucat in piesA LUI Shakespeare, Visul.....am fost Puc(spiridusul)asa m-am hotarat sa citesc si Hamlet......Shakespeare mi se parea mie ca nu e pentru oricine(deci nu pentru mine).dar m-am speriat degeaba....daca poti mergi la teatru,daca esti din Buc.mergi la National,la Nottara..sunt multe teatre,piese minunat regizate,desi sunt masoni,actorii nostri sunt mari,geniali.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Carti | adina91 | Resurse ortodoxe on-line | 54 | 02.10.2017 16:59:34 |
Carti Bisericesti | Danut7 | Reguli in Biserica | 3 | 01.09.2010 20:16:17 |
Carti noi | brandusa | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 13.03.2010 16:55:33 |
Carti | teddy09 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 04.12.2009 15:27:06 |
carti | georgiana52 | Generalitati | 2 | 11.09.2009 23:24:19 |
|