![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Din nefericire nu sunt prietenul tau deoarece nu pot sa fiu prieten cu un sectant. Sunt aproapele tau te pot ajuta pe moment si atat! Dar nu pot fi prieten cu tine ! Apoi tu ai deraiat de la subiect! Daca nu vezi nu am ce sa-ti fac! Sau nu stiu pe moment cum pot sa te ajut concret. Rugaciunea ar fi o solutie! Daca vei deveni ortodox pot deveni si prietenul tau pana atunci insa ...
|
|
|
|||
|
|||
|
Cum dorești. Eu te consider și frate, în rest e problema ta...
|
|
|
|||
|
|||
|
Trice,vezi ca incepi sa traiesti periculos
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Ai putea venii cu cazuri concrete.A-ti uitat ca in judetul Constanta o adventista a omorat un om prin infometare! Cazuri de nebunie pot exista si in biserica ortodoxa imparatia cerurilor cuprinde si pesti buni si rai. Evitati dialogul deoarece sunteti inferiori! Cum sa fi prieten cu ereticul cand biblia spune sa ne ferim de ei?!? David Coresh nu era adventist?
|
|
|
|||
|
|||
|
Mai bine nu, habotnici și nominali sunt și printre ortodocși și printre adventiști. Desigur proporția nu e tocmai favorabilă uneia dintre părți
Citat:
Nu. Last edited by osutafaraunu; 26.07.2011 at 18:09:55. |
|
|
|||
|
|||
|
Un om care se boteaza si devine crestin nu este mantuit. Imparatia cerurilor are si pesti rai! Un ortodox cu atat mai mult este ispitit de diavol deoarece e mai aproape de Dumnezeu. Diavolul face invers ca Dumnezeu. Nu se duce la bolnavi ci la cei buni! David Coresh a fost adventist si stiu adventisti curvari etc etc.
|
|
|
|||
|
|||
|
David Coresh a fost la fel de adventist precum tu ești martor al lui Iehova.
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Daruri de la sfinti ptr copiii cuminti | lore86 | Nunta | 19 | 20.12.2012 00:17:02 |
| Atentie la sectanti | Bogdan N | Generalitati | 21 | 02.06.2011 21:22:05 |
| o sa fim considerati teroristi? | knight2u | Generalitati | 3 | 28.10.2009 12:52:42 |
| Portrete de sfinti/Sfinti si sfintenie | alecsandru | Biserica Romano-Catolica | 18 | 20.04.2007 20:46:05 |
|
|