![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Invarteli? Pate ca tu nu ai auzit de promotii. Eu l-am achizitionat la un pret de 25mil si pretul de vanzare pana la promotie si dupa era de 30(si ceva)mil... deci OS gratis. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Era unul alaturi cu linux la acelasi pret si tu ai ales pacatosul de windows? Nu pot sa cred.. Dar daca totusi nu era si ala cu linux/dos la acelasi pret..da-mi voie sa cred ca valoarea lui reala ca hardware ajunsese la 20mil si astfel ai putut sa-l cumperi la 25mil si cu OS inclus.. Doar ca tu (si altii care se bucura de astfel de "promotii") inca mai aveau impresia ca e calculator de 30mil pentru ca alti producatori/magazine nu s-au grabit sa taie din pret. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oricum nu l-am luat pt ca avea windows ci pt faptul ca era cel mai avantajos in raport pret/performanta pt momentul respectiv. Daca doream ceva ieftin imi trimitea un priten din GB leptop second-hand la pret de nimic. As prefera sa renunt la calculator decat sa folosec Linux sau Mac OS... oricum pot folosi tel cam pt to ce fac pe PC(mai putin pt jocuri pt ca nu are GPU) |
|
|||
|
|||
![]()
Era vorba de costul licentei.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |