Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.07.2011, 21:40:23
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de LapetiteMoc Vezi mesajul
"Care din cele zece porunci nu se potrivește?" - scrierea corecta a acestei propozitii
Daca e corect cum ai scris tu, nu insemna ca e gresit cum am scris eu. Daca ai luat bacu' pe merit, stii prea bine ca exista situatii in care doua formulari sunt corecte. Tot bati campii ca subiectul e la singular. Spune care ar fi fost formularea corecta la plural si terminam discutia! "Care" este si forma de singular, si de plural, iar tu ai argumentat ca e forma de singular. Poftim gratis explicatia din DEX (Dictionar Explicativ al Limbii Romane): http://dexonline.ro/definitie/care Scrie clar ca e si singular si plural. Plural e cand sunt mai multi/multe, ceea ce nu era exclus in formularea mea!

Citat:
In rest, cauta sa pricepi. NU te atacam personal. Nu te cunosc, deci persoana ta mi-e indiferenta.
Ce ai scris este un atac la persoana, chiar daca nu ma cunosti. Ziceai ceva de logica, dar vad ca ti-e straina.

Citat:
Gramatical, acest enunt este corect scris in forma de mai sus.
Si nu numai acest enunt. Ti-am si explicat de ce. Gramatical, unele enunturi au mai multe forme corecte. Stii cum e! Una-i una si doua-s mai multe!

Citat:
Pentru explicatii detaliate ti-am recomandat sa apelezei la un meditator. Nu vtreau sa-ti ofer mura-n gura ceea ce am invatat in ani, doar pentru ca asa vrei tu. Iar printre altele aceasta este painea mea, deci de ce sa ti-o ofer gratis cand esti capabil sa muncesti.
Sper ca nu esti profesor! Nenorocesti elevii aiurea. Dupa cum am mai spus, exista situatii in care exista mai multe variante corecte. Eu te rugasem sa-mi spui unde am gresit, nu unde ai scris tu corect. Ce ma fac daca dau peste un meditator ca tine care dupa ce ca nu stie reguli elementare, nu stie sa explice, are aere de superioritate desi nu e cazul, mai si jigneste? Ti-a luat ani sa inveti ceva gresit? Si te mai si lauzi pe forumuri cu asta? Misto!

Citat:
In cazul in care ai vreun handicap, ma anunti si gasim o solutie.
Si zici ca tu nu jignesti, nu? Amice, eu ti-am dat lectii pe felia ta de paine si tu crezi ca am vreun handicap? Daca eu cu handicap iti dau lectii, inclusiv de buna purtare, ce spune asta despre tine?
Reply With Quote