![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Doresc sa completeze...la Dervent ...este icoana facatoare de minuni ...dar trebuie pocainta si credinta.
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu te mai stresa pentru nodulii de la san. Eu de 8 ani am fost diagnosticata cu mastoza fibrochistica adica sunt plina de mici noduli la ambii sani. Unul dintre ei a fost mai mare si mi l-au operat.
|
|
|||
|
|||
![]()
upsss...dar nici de neglijat nu sunt....carnea, laptele/produsele lactate, ouale... sa cam uitati de ele...sa fie pentru voi doar o amintire
|
|
|||
|
|||
![]()
Pentru sani, altenativ: cataplasme cu patlagina verde (batuta pana iese sucul din ea), cu aloe cruda ( maruntita), alifie de marul lupului, combinata cu arnica.
Pentru detoxifiere, inten: argila, ceai sau tinctura de napraznic, tinctura de marul lupului, aloe. Eu am facut rost de alifie de, tincturi si de ceai de la fitoterapeutii Avramut Campeanu Aurel, stra. Stadionului, nr. 10, Beius, Bihor , tel./fax. 0559 198 091, mobil 0722 436 967 si de la TERA BUZ, Plant, Poienii de Jos, jud. Bihor, tel.0744 636599 sau 0727 643768 (Are explicatii mai clare - www.terabuzplant.ro). De la Plafar, am cumparat comprimate de Ganoderma, care costa sub 30 de lei. Merita. Regim: fara zahar, carne, produse animaliere si cat mai putine alimente acide. Hiperaciditatea si alimentatia :: Sanatate :: Nutritie :: Revista ... Alimente alcaline si acide - Hiperaciditatea si efectul ei nociv ... Pentru administrarea argilei, e bine de stiut ca aceasta nu trebuie sa vina in contact cu metale. Nu se administreaza daca s-au consumat bauturi alcoolice sau tincturi pe baza de alcool. A nu se uita sucurile de morcov, sfecla, telina, lamaie. Iertarea celor care ne-au gresit e importanta si pe plan practic, deoarece starea psihica ne influenteaza sanatatea. Am gasit aceasta precizare intr-o carte scrisa de un medic. Rugaciunea, de asemenea, ne ajuta sa ne mentinem optimismul. Deznadejdea este cel mai mare dusman atat al mantuirii, cat si al vindecarii in astfel de cazuri. Doamne ajuta. |
|
||||
|
||||
![]()
odata cu sf spovedanie va dispare teama de boala si vei simti o mare bucurie in suflet.
|
|
|||
|
|||
![]()
sa il citim acasa sau la biserica?
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai atunci nu e nici o problema, casatoria religioasa si nunta (petrecerea) se pot face separat.
|
|
|||
|
|||
![]()
eu ma stresez pt ca am avut cancer ovarian si nu vreau sa fac cancer la san........
|
|
|||
|
|||
![]()
da dar ma noi se fac in aceas zi...asa vor sa fie
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu cat de sanatos este un regim exclusiv vegetarian, in plus trebuie mult efort, timp si bani pentru a avea o alimentatie echilibrata exclusiv vegetariana.
Carnea este de inteles, dar branza, oua, lapte daca sunt dintr-o sursa sanatoasa (animale care sunt crescute fara concentrate, hormoni de crestere, etc) nu vad de ce ar fi problema. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Alcohol mouthwash si asociatia cu cancerul oral | speranta1970 | Generalitati | 14 | 25.05.2021 10:02:02 |
Cancerul este o ciuperca | andreicozia | Generalitati | 37 | 11.06.2011 14:15:55 |
Cancerul pulmonar - pericolul din umbra pentru nefumatori | absolutep0wer | Generalitati | 4 | 14.09.2010 19:04:46 |
Nicotina, asociata cu cancerul mamar | absolutep0wer | Generalitati | 2 | 25.08.2010 23:00:33 |
lupta cu cancerul | mirela.b | Umanitare | 16 | 16.01.2009 14:05:49 |
|