Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.07.2011, 15:29:36
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Mergeti la sf.Nectarie la man.Radu Voda si incecati sa cititi acatistul cu incredere timp de 40 zile.
E bun si pt.cancer si casatorie.
Doamne ajuta !
Doresc sa completeze...la Dervent ...este icoana facatoare de minuni ...dar trebuie pocainta si credinta.
Reply With Quote
Vechi 28.07.2011, 15:30:23
maria40's Avatar
maria40 maria40 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2010
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristina mioara Vezi mesajul
am 4 ani de cand am terminat citostaticele si de cand merg la control periodic..se spune ca dupa 5 ani esti declarat vindecat....mai am 1 an.......dar acum o luna mi sa descoperit mici noduli la san...imi e frica sa nu fie cancer.....
Nu te mai stresa pentru nodulii de la san. Eu de 8 ani am fost diagnosticata cu mastoza fibrochistica adica sunt plina de mici noduli la ambii sani. Unul dintre ei a fost mai mare si mi l-au operat.
Reply With Quote
Vechi 28.07.2011, 15:32:55
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria40 Vezi mesajul
Nu te mai stresa pentru nodulii de la san. Eu de 8 ani am fost diagnosticata cu mastoza fibrochistica adica sunt plina de mici noduli la ambii sani. Unul dintre ei a fost mai mare si mi l-au operat.
upsss...dar nici de neglijat nu sunt....carnea, laptele/produsele lactate, ouale... sa cam uitati de ele...sa fie pentru voi doar o amintire
Reply With Quote
Vechi 28.07.2011, 15:33:29
antoniap
Guest

Implicit

Pentru sani, altenativ: cataplasme cu patlagina verde (batuta pana iese sucul din ea), cu aloe cruda ( maruntita), alifie de marul lupului, combinata cu arnica.

Pentru detoxifiere, inten: argila, ceai sau tinctura de napraznic, tinctura de marul lupului, aloe.

Eu am facut rost de alifie de, tincturi si de ceai de la fitoterapeutii Avramut Campeanu Aurel, stra. Stadionului, nr. 10, Beius, Bihor , tel./fax. 0559 198 091, mobil 0722 436 967

si de la TERA BUZ, Plant, Poienii de Jos, jud. Bihor, tel.0744 636599 sau 0727 643768 (Are explicatii mai clare - www.terabuzplant.ro).

De la Plafar, am cumparat comprimate de Ganoderma, care costa sub 30 de lei. Merita.

Regim: fara zahar, carne, produse animaliere si cat mai putine alimente acide.
Hiperaciditatea si alimentatia :: Sanatate :: Nutritie :: Revista ...

Alimente alcaline si acide - Hiperaciditatea si efectul ei nociv ...

Pentru administrarea argilei, e bine de stiut ca aceasta nu trebuie sa vina in contact cu metale. Nu se administreaza daca s-au consumat bauturi alcoolice sau tincturi pe baza de alcool.

A nu se uita sucurile de morcov, sfecla, telina, lamaie.

Iertarea celor care ne-au gresit e importanta si pe plan practic, deoarece starea psihica ne influenteaza sanatatea. Am gasit aceasta precizare intr-o carte scrisa de un medic. Rugaciunea, de asemenea, ne ajuta sa ne mentinem optimismul. Deznadejdea este cel mai mare dusman atat al mantuirii, cat si al vindecarii in astfel de cazuri.
Doamne ajuta.
Reply With Quote
Vechi 28.07.2011, 15:42:06
gdf-fdc's Avatar
gdf-fdc gdf-fdc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.05.2011
Locație: Unde nu exista ortodoxie acolo nu este mantuire
Implicit

Citat:
tot eu sunt....ce cunostinte aveti despre cancerul ovarian?cum putem impiedica recidivarea lui?imi este f frica sa nu recidiveze..vreau sa imi cresc fetita de 5 ani sa o vad mare....ce pot face?
odata cu sf spovedanie va dispare teama de boala si vei simti o mare bucurie in suflet.
Reply With Quote
Vechi 28.07.2011, 15:52:18
cristina mioara
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Mergeti la sf.Nectarie la man.Radu Voda si incecati sa cititi acatistul cu incredere timp de 40 zile.
E bun si pt.cancer si casatorie.
Doamne ajuta !
sa il citim acasa sau la biserica?
Reply With Quote
Vechi 28.07.2011, 16:01:24
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
pentru ca l-a noi se face nunta cu,,cort...etc.....asa vor parintii lui dar toti spun.NU ACUM..AVETI VOI TIMP
Pai atunci nu e nici o problema, casatoria religioasa si nunta (petrecerea) se pot face separat.
Reply With Quote
Vechi 28.07.2011, 16:02:31
cristina mioara
Guest

Unhappy

Citat:
În prealabil postat de maria40 Vezi mesajul
eu ma stresez pt ca am avut cancer ovarian si nu vreau sa fac cancer la san........
Reply With Quote
Vechi 28.07.2011, 16:03:25
cristina mioara
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Pai atunci nu e nici o problema, casatoria religioasa si nunta (petrecerea) se pot face separat.
da dar ma noi se fac in aceas zi...asa vor sa fie
Reply With Quote
Vechi 28.07.2011, 16:03:51
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Nu stiu cat de sanatos este un regim exclusiv vegetarian, in plus trebuie mult efort, timp si bani pentru a avea o alimentatie echilibrata exclusiv vegetariana.

Carnea este de inteles, dar branza, oua, lapte daca sunt dintr-o sursa sanatoasa (animale care sunt crescute fara concentrate, hormoni de crestere, etc) nu vad de ce ar fi problema.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Alcohol mouthwash si asociatia cu cancerul oral speranta1970 Generalitati 14 25.05.2021 10:02:02
Cancerul este o ciuperca andreicozia Generalitati 37 11.06.2011 14:15:55
Cancerul pulmonar - pericolul din umbra pentru nefumatori absolutep0wer Generalitati 4 14.09.2010 19:04:46
Nicotina, asociata cu cancerul mamar absolutep0wer Generalitati 2 25.08.2010 23:00:33
lupta cu cancerul mirela.b Umanitare 16 16.01.2009 14:05:49