![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Insa cred ca s-a pierdut undeva pe drum dreapta socoteala. Un loc nou de munca nu inseamna musai o performanta profesionala de calitate superioara. De unde stii cat sa stai intr-o functie? Daca stai 3-4 ani e putin, daca ajungi la 10, esti plafonat si ca atare nu valorezi prea mult pe piata muncii, chiar daca tu chiar esti un profesionist desavarsit. E o nebunie generalizata cu nume pompos: economie de piata. Iti voi da exemplul firmei la care lucrez eu. In martie a fost angajat un manager (inca unul!) iar acesta, dupa 3 luni de analiza minutioasa a modului de lucru din firma, a venit cu o - ghici ce - reorganizare. De fapt el saracul nu stie ce sa faca si-nvarte functiile si pozitiile pana ameteste toti angajatii si nimeni nu mai stie ce trebuie sa faca, cui trebuie sa raporteze, samd. Cu ocazia asta s-a renuntat la functia pe care o ocupam eu si inca 3 colege, sarcinile de lucru fiind pasate altor oameni care erau deja coplesiti / super stresati / umblau cu burn out-ul in sacosa inainte de ilustra re-organizare. Nimic mai logic, nu? Asadar asta e ceea ce se numeste management, o prefacatorie care costa o gramada de bani, masini luxoase (numai in BWM se deplaseaza conducerea), bonusuri, salarii babane si altele din aceeasi gama. Iar noua, ne-managerilor, ni se vara pe gat discursuri goale de sens si bun simt. E si un banc: de ce nu pleaca toti managerii in acelasi timp in concediu? Pentru ca si-ar da seama toata lumea ca firma functioneaza bine-merci si fara ei! Multumesc de urari, va avea Domnul grija si de mine. ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Bineinteles ca va avea Dumnezeu grija de tine! Maica Sfanta sa te ocroteasca! Si tu stii bine ca vorbesc din inima, nu doar din cuvinte! Te imbratisez! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa nu-l ispitim pe aproapele nostru | Florin-Ionut | Morala Crestina | 21 | 02.09.2012 16:21:38 |
Rugaciune pentru aproapele | costel | Generalitati | 0 | 09.08.2012 21:10:07 |
Sa nu judecam aproapele | costel | Generalitati | 49 | 31.08.2011 19:15:46 |
Aproapele meu | maria55 | Generalitati | 14 | 17.03.2010 15:57:21 |
Unde se termina Dragostea de aproapele si incepe Lupta cu erezia??? | Remus | Generalitati | 25 | 04.03.2010 10:45:27 |
|