Citat:
În prealabil postat de ralukdas
am tot citit aici pe forum tot felul de prostii....mă iertați, dar am să vin cu un exemplu concret.Văd că tot mai des se vorbește despre faptul că laptele și produsele lactate trebuiesc evitate...ceea ce eu o consider o mare, mare prostie!Tatăl meu are 70 de ani și este sănătos tun. Nu l-am auzit să se plângă de nici măcar o banală viroză de pe vremea când eram eu copil,dar......este un mare consumator de lapte și mai ales lapte crud, bea și câte 3-4 l pe zi ca să nu mai vorbesc de brânză, smântână sau iaurt.Țin să precizez că în tinerețe consuma destul de des băuturi alcoloce și avea f. des probleme cu ficatul și stomacul, iar de când a început să consume produse lactate nu l-am mai auzit să se plângă de așa ceva...așa că eu nu sunt de acord cu teoriile astea...cum că produsele lactate...ouăle..sau alte produse nu ar fi sănătoase!
|
daca ai fi citit mai sus fata are noduli la sani...eu am scris pe scurt despre efectul nociv al laptelui - dar scrie si mai frumos pe topicul: Sa mancam sanatos!...tu mananca cum vrei dragule...te inteleg perfect (nici eu nu intelegeam aceste teorii cand eram sanatos - doar un om bolnav le poate intelege)...iti doresc sa nu le intelegi niciodata
numai bine!