Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.07.2011, 17:13:46
ggmarius ggmarius is offline
Banned

Data înregistrării: 28.06.2011
Implicit

ce credeti...sa incerc sa intreb de pretenele ei ce parere au despre posibilitatea ca ea sa ma placa pe mine?
Reply With Quote
Vechi 31.07.2011, 18:07:59
VladCat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ggmarius Vezi mesajul
ce credeti...sa incerc sa intreb de pretenele ei ce parere au despre posibilitatea ca ea sa ma placa pe mine?
NUUUUUUU :). niciodată nu e bine să amesteci pe alții în treburile astea.
Reply With Quote
Vechi 31.07.2011, 19:46:11
gheorghie's Avatar
gheorghie gheorghie is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.07.2010
Locație: Basarabia/Cluj
Religia: Ortodox
Implicit

mah, Marius, daca esti un barbat cu frica de Dumnezeu, n-ai face greseala mea si ai lua toata dragostea asta ca pe o ispita...invata, intra la o facultate, vezi'ti de viitorul tau si stai cat mai mult cu parinti tai. Probabil ai sa ma intrebi DE CE SA STAU CU PARINTII?- De la ei avem inca multe de invatat dar noi nu ne dam seama.. in ziua d azi e la moda sa fii rebel si sa fii certat cu parintii...pastreaza doar relatie d prietenie cu fata si nu te lasa dus d val, crede'ma ca fete mai sunt.. Doamne ajuta!

Last edited by gheorghie; 31.07.2011 at 19:48:29.
Reply With Quote
Vechi 31.07.2011, 20:34:15
LapetiteMoc LapetiteMoc is offline
Banned

Data înregistrării: 04.05.2009
Implicit

Cati ani are initiatorul topicului?
Reply With Quote
Vechi 31.07.2011, 20:35:32
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de LapetiteMoc Vezi mesajul
Cati ani are initiatorul topicului?
17 si inca nu am avut prietena.
Reply With Quote
Vechi 31.07.2011, 20:41:00
LapetiteMoc LapetiteMoc is offline
Banned

Data înregistrării: 04.05.2009
Implicit

Citat:
17 si inca nu am avut prietena.
Am inteles.

De aceea te-ai aprins asa iute si suferi. Fiorii varstei. Este normal. Absolut normal.
Stiu ca sfaturile de aici nu-ti vor putea stinge focul din inima si nici nu-ti vor da solutii concrete.

Curaj, si nu uita sa ramai tu insuti!

Am citit in prima ta postare ca te simti inferior ei. Daca asa te vezi, crede-ma ca nu ai nicio sansa sa inaintezi in inima ei. Fetelor le plac baietii hotarati, care stiu ce vor si stapani pe sentimentele lor (a fi stapan nu inseamna a le da frau liber).

Iti doresc sa te maturizezi frumos! Domnul cu tine!
Reply With Quote
Vechi 31.07.2011, 20:34:54
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de gheorghie Vezi mesajul
mah, Marius, daca esti un barbat cu frica de Dumnezeu, n-ai face greseala mea si ai lua toata dragostea asta ca pe o ispita...invata, intra la o facultate, vezi'ti de viitorul tau si stai cat mai mult cu parinti tai. Probabil ai sa ma intrebi DE CE SA STAU CU PARINTII?- De la ei avem inca multe de invatat dar noi nu ne dam seama.. in ziua d azi e la moda sa fii rebel si sa fii certat cu parintii...pastreaza doar relatie d prietenie cu fata si nu te lasa dus d val, crede'ma ca fete mai sunt.. Doamne ajuta!
Dar eu nu am dorinte trupesti pentru aceasta fata, nu am de gand sa fiu cu ia pentru a pacatui. Ci chiar simt ceva pentru ea. E desteapta, credincioasa, frumoasa, foarte inteligenta, isteata, curajoasa, tot ce trebuie mai bun. Inteleg ce vreti sa imi spuneti, dar nu pot sa o las numai asa daca poate acum e singura sansa sa ma impretenesc cat mai mult cu ea si sa aflu daca si ea ma place sau nu. pur si simplu nu o pot lasa. Nu spun ca o iubesc, pentru ca sunt convins ca inca nu stiu ce e iubirea, dar pot sa spun ca o plac destul de mult pentru ceea ce e, nu pentru felul in care arata. Sper sa intelegeti ce vreau sa zic.
Reply With Quote
Vechi 31.07.2011, 21:06:47
CelMandru's Avatar
CelMandru CelMandru is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.04.2011
Locație: București
Implicit

Citat:
Dar eu nu am dorinte trupesti pentru aceasta fata, nu am de gand sa fiu cu ia pentru a pacatui. Ci chiar simt ceva pentru ea. E desteapta, credincioasa, frumoasa, foarte inteligenta, isteata, curajoasa, tot ce trebuie mai bun. Inteleg ce vreti sa imi spuneti, dar nu pot sa o las numai asa daca poate acum e singura sansa sa ma impretenesc cat mai mult cu ea si sa aflu daca si ea ma place sau nu. pur si simplu nu o pot lasa. Nu spun ca o iubesc, pentru ca sunt convins ca inca nu stiu ce e iubirea, dar pot sa spun ca o plac destul de mult pentru ceea ce e, nu pentru felul in care arata. Sper sa intelegeti ce vreau sa zic.
Părintele Arsenie Papacioc parcă spunea că Maica Domnului e supărată că nu-I cerem ajutorul. Tu ai făcut-o? ...Ăsta-i cel mai înțelept lucru pe care poți să-l faci. Cere-I ajutorul și lasă-te-n voia Ei...Alătură rugăciunea la tot ce faci, și Dumnezeu o să-ți dea minte...
Reply With Quote
Vechi 31.07.2011, 22:06:46
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de CelMandru Vezi mesajul
Părintele Arsenie Papacioc parcă spunea că Maica Domnului e supărată că nu-I cerem ajutorul. Tu ai făcut-o? ...Ăsta-i cel mai înțelept lucru pe care poți să-l faci. Cere-I ajutorul și lasă-te-n voia Ei...Alătură rugăciunea la tot ce faci, și Dumnezeu o să-ți dea minte...
Aveti dreptate. Asa am sa fac. Nimic nu e mai sigur, decat daca las totul in mainile Maicii Sfinte si ale Lui Dumnezeu. Asa nu se poate intampla decat ceea ce e bine pentru toata lumea. Va multumesc
Reply With Quote
Vechi 31.07.2011, 22:11:43
gheorghie's Avatar
gheorghie gheorghie is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.07.2010
Locație: Basarabia/Cluj
Implicit

Citat:
Dar eu nu am dorinte trupesti pentru aceasta fata, nu am de gand sa fiu cu ia pentru a pacatui.
Nu te amagi singur..''este de ajuns sa poftesti fata in mintea ta, ca deja pacatul desfranarii l-ai infaptuit'' asta au ziso toti parinti lumii. Dar daca nu te ajuta sfatul meu atunci fa ce-ti zice inima, nu te lasa influentat d altii si in tot ceea faci, chiar cand mergi sa te intalnesti cu domnisoara in cauza, fa-ti cruce si zi "Doamne Iisuse fiul lui Dumnezeu milueste-ma pe mine pacatosul! Stai langa mine, ajuta'ma si ma indrepteaza, Doamne, intru tot ceea ce fac!"
Reply With Quote
Răspunde

Tags
intrebare