Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Despre Sfanta Scriptura
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.08.2011, 14:53:06
maria32's Avatar
maria32 maria32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
Dar tot in Vechiul Testament Dumnezeu a poruncit poporului evreu prin Moise ca de Pasti sa manance un miel si nu un pepene, un mar sau o banana (Iesirea 12:1-14).Tot in Vechiul Testament gasim la Levitic cap 11 animalele pe care evreii aveau voie sa le manance si care nu.Versetele 1 si 2 spun clar:
"În vremea aceea a grăit Domnul cu Moise și cu Aaron și a zis:
Grăiți fiilor lui Israel și le ziceți: Iată animalele pe care le puteți mânca din toate dobitoacele de pe pământ ".
The Listener nu ai raspuns ce parere ai despre cele de mai sus....
Ne-ar interesa mult explicatia ta referitoare la: "În vremea aceea a grăit Domnul cu Moise și cu Aaron și a zis:
Grăiți fiilor lui Israel și le ziceți: Iată animalele pe care le puteți mânca din toate dobitoacele de pe pământ ".

si te rog nu mai argumenta iarasi cu "INGADUINTA care NU NE ESTE DE FOLOS" caci daca era asa Dumnezeu ar fi interzis sa mancam din ORICE ANIMAL. Si ar fi facut-o categoric asa cum a facut cu alte lucruri esentiale omului.

http://mamiprovocarea.wordpress.com
Reply With Quote
Vechi 01.08.2011, 14:57:28
Neaguu Neaguu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2008
Implicit

Cand zici ca nimeni nu este ca tine si tu esti cel mai destept, cand zici ca nimeni nu te poate amagi cu ceva e clar ca ai o problema si defapt esti primul amagit si necunascotor.
Reply With Quote
Vechi 01.08.2011, 15:16:57
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Neaguu Vezi mesajul
Cand zici ca nimeni nu este ca tine si tu esti cel mai destept, cand zici ca nimeni nu te poate amagi cu ceva e clar ca ai o problema si defapt esti primul amagit si necunascotor.
unde am zis asta ? PROBELE
multa iubire
Reply With Quote
Vechi 01.08.2011, 15:14:39
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria32 Vezi mesajul
The Listener nu ai raspuns ce parere ai despre cele de mai sus....
Ne-ar interesa mult explicatia ta referitoare la: "În vremea aceea a grăit Domnul cu Moise și cu Aaron și a zis:

si te rog nu mai argumenta iarasi cu "INGADUINTA care NU NE ESTE DE FOLOS" caci daca era asa Dumnezeu ar fi interzis sa mancam din ORICE ANIMAL. Si ar fi facut-o categoric asa cum a facut cu alte lucruri esentiale omului.
asteptam si versetele astea ....si o sa le explic dupa ce imi raspunzi
acum stai sa inteleg ... e ok sa vorbim de vechiul testament ? ca sa nu mai fiu acuzat .....
multa iubire
Reply With Quote
Vechi 01.08.2011, 15:16:36
maria32's Avatar
Senior Member

Implicit

pai tu esti cel care ai venit primul cu versete din vechiul testament, si cel care a cerut versete in care sa scrie clar ca Domnul a cerut sa mancam carne.

si sper sa nu-mi spui ca le-a spus sa taie mieii doar ca sa unga usile cu sangele lor (bineinteles ca stiu si continuarea)... ca putea sa le spuna sa-i taie fara sa-i manance da?

Reply With Quote
Vechi 01.08.2011, 15:21:05
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
pai tu esti cel care ai venit primul cu versete din vechiul testament, si cel care a cerut versete in care sa scrie clar ca Domnul a cerut sa mancam carne.

si sper sa nu-mi spui ca le-a spus sa taie mieii doar ca sa unga usile cu sangele lor (bineinteles ca stiu si continuarea)... ca putea sa le spuna sa-i taie fara sa-i manance da?
AM VOIE SA VORBESC DESPRE VECHIUL TESTAMENT , acum ? sau o sa vina altcineva si o sa ma acuze ca nu vorbesc de noul testament ....
DA sau NU ? raspunde cu da sau nu .... simplu... si apoi in functie de asta iti dau sau nu raspunsul
multa iubire
Reply With Quote
Vechi 01.08.2011, 15:23:57
maria32's Avatar
Senior Member

Implicit

da. :) ai voie. nu pot raspunde doar cu un simplu da pentru ca forumul nu accepta o postare de doar 2 litere.

Reply With Quote
Vechi 01.08.2011, 15:25:46
maria32's Avatar
Senior Member

Implicit

chestia cu "Ingaduinta" Domnului suna in felul urmator... ne-a ingaduit sa mancam carne dar defapt ne poruncise sa nu o mancam.. De ce? pentru ca suntem slabi din fire?

pai si atunci cum ramane cu celelalte lucruri care nu ne sunt ingaduite?

Sa nu uitam ca Domnul este milostiv dar si DREPT.

Reply With Quote
Vechi 01.08.2011, 15:26:23
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de the_Listener Vezi mesajul
toate iti sunt ingaduite DAR NU TOATE DE FOLOS..... asadar postul iti poate da raspunsul ....
multa iubire
Citat:
da. :) ai voie. nu pot raspunde doar cu un simplu da pentru ca forumul nu accepta o postare de doar 2 litere.
nici nu știți ce bolovan mi s-a luat de pe inimă!
Reply With Quote
Vechi 01.08.2011, 17:45:45
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
OK, multumesc CA MI SE INGADUIESTE .....
multa iubire
si iti dau reply pe citatul cu pricina
multa iubire
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sa nu uitam ca Domnul Iisus Hristos este acum pe Cruce Adriana Cluj Rugaciuni 7 13.04.2012 17:02:34
L-am visat pe Domnul Iisus Hristos alexandra28again Intamplari adevarate 30 19.04.2010 22:39:35
Cand nu avem voie sa coasem marinmagda18 Generalitati 13 03.03.2010 15:15:58
Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus Ioan_Ciobota Generalitati 0 17.02.2008 08:36:51