![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
drumul e mult mai lejer prin albita,de asta m-am intors pe acolo,scapi de e85,de aglomeratia din trafic
|
|
|||
|
|||
![]()
si intradevar sunt 15 km din iasi pana in tomesti(prin podu ros-zona industriala)aici nu te contrazic,dar asta nu inseamna ca din iasi nu poti ajunge in onesti prin goruni!e o aberatie!sunt doar 22km in plus si se ajunge mult mai repede pe acest drum pt ca nu e asa aglomerat ca e85(iasi-roman-bacau)
|
|
|||
|
|||
![]()
Exact asta si precizam. Nu trece drumul prin Goruni ! Ca sa ajungi in Goruni trebuie sa te abati din drum vreo 15-20 de km (pe dreapta, dupa ce ai trecut de Tomesti). Goruni nu este o localitate de tranzit, ci un capat, pe dealuri (si trebuie sa ai treaba special acolo ca sa te duci, pentru ca, repet, nu se afla in calea nimanui).
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci nu am fost suspicioasa degeaba? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
ca sa intelegi:de la borna kilometrica unde arata albita56km,chicera4km se formeaza un drum neasfaltat dreapta cu un indicator albastru(in cazul in care nu ai permis-iti indica directia si distanta catre o localitate)goruni 3km!mai exact la iesire din tomesti e acel sat de care mentionam la doar 3km,nu la 15-20km cum spuneai
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu contrazic si nu suspectez pe nimeni. Scriu ce stiu. Am predat in scolile din zona respectiva in timpul facultatii, ca suplinitor (la Tomesti, Chicerea si Goruni) si cunosc foarte bine locurile.
|
|
|||
|
|||
![]()
pai atunci?drumul se formeaza dreapta la cateva sute de metri inainte de scoala din tomesti,de primarie(care sunt pe stanga cum urci catre albita)am impresia ca si postul de politie e tot pe stanga in tomesti iar dispensarul pe dreapta inainte de intersectia cu goruni!si scoala in goruni(asta ca sa-ti demonstrez ca am fost acolo)e la 1km dupa ce ai facut dreapta spre goruni,mai exact intr-o intersectie pe dreapta unde am vazut ca acolo intorc microbuzele!asa ca nu mai suspecta inutil te rog frumos
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu ar avea mare lucru de castigat daca ne-ar minti.
Niste lucrusoare ramase de la copii in casa si un mic pachet nu reprezinta un efort financiar. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ajutor! | zriyac | Generalitati | 18 | 16.10.2010 16:47:38 |
un mic ajutor | evelon | Rugaciuni | 4 | 29.10.2008 16:06:45 |
|