![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu ar avea mare lucru de castigat daca ne-ar minti.
Niste lucrusoare ramase de la copii in casa si un mic pachet nu reprezinta un efort financiar. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu asta vroiam sa subliniez, draga Anita! De SH ai auzit?
|
|
|||
|
|||
![]()
Si nici asta nu ar fi o problema, dar sa fie sinceritate. "Dragilor, am un SH, ma puteti sprijini sa-l dezvolt?"
|
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
da,am un mega second-hand in goruni city si vreau sa-mi dezvolt afacerea cu hainute doar de baietei si incaltaminte(dar incaltamintea sa fie maxim pt baieti de 2 ani jumate,nu mai mare)-asta se cere pe piata!si eventual ceva alimente ca mai am si 3 alimentare in sat!multumit(a) lapetitemoc?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
'Fara Duhul Sfant, omul nu e decat lut si pacat.'(Sf Siluan Athonitul) 'Domnul stie ca suferi, dar iubirea Lui straluceste peste tine asa cum soarele straluceste peste lume. Nu te teme! E spre binele tau.'(Sf Siluan Athonitul) |
|
||||
|
||||
![]()
daca asta au inteles unii ca am un magazin second-hand si vreau haine,incaltaminte,jucarii si produse alimentare....chiar ca e de plans!nu credeam vreodata ca imiginatia unora poate atinge asemenea cote!
|
|
|||
|
|||
![]()
daca te-au deranjat postarile mele imi cer iertare!si tin sa mentionez ca nu i-am oferit haine sau incaltaminte(pt sh)ci doar o suma extrem de modica de bani din 2 cifre!
|
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca s-a vazut destul de clar ca incercarea Mocului de a discredita aceasti oameni nu prea a reusit, poate niste scuze ar fi binevenite, mai ales ca exista antecedente..
|
|
||||
|
||||
![]()
Se prea poate sa nu fie cazul cu cei care au deschis acest topic.
Dar adevarul este ca sectiunea asta de "Umanitare" colcaie de trolli- vezi si Alidana si nu numai. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ajutor! | zriyac | Generalitati | 18 | 16.10.2010 16:47:38 |
un mic ajutor | evelon | Rugaciuni | 4 | 29.10.2008 16:06:45 |
|