Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.08.2011, 14:15:56
Neaguu Neaguu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2008
Implicit

O dai in tangouri si la intors... Omule daca Dumnezeu imi ingaduie ceva inseamna ca eu nu am pacat! Oricum Iisus nu ar fi ajutat pe apostoli sa prinda pesti datorita slabiciuni lor. Nu toti oamenii se pot ruga permamnet sau sa tina posturi indelungate! De aceea si spune ca episcopul sa fie ales din acei crestini mai cumpatati! Nu toti suntem egali! dar tu ai lasat sa se inteleaga ca Dumnezeu interzice carnea! Eu nu am auzit nici un mare teolog sau duhovnic sa interzica carnea! Nici macar preot care sunt desigur mai multi ca primii! te recunosti invins?
Vechi 02.08.2011, 14:27:58
Adriana3 Adriana3 is offline
Banned

Data înregistrării: 12.01.2010
Locație: Turma Bunului Pastor
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de the_Listener Vezi mesajul
nu ai inteles nimic .... tu cu textul ala lung ai vrut sa spui ceva ? eu asta nu pricep .... vroiai sa spui ca eu am spus altfel? vroiai sa vad ca citesti ? CE VROIAI SA DEMONSTREZI ? si eu unu sa imi fie cu iertare nu vad ce combati la sectari ? sau ..... e o nebuloasa totala la mine ca nu stiu de unde sa te apuc sa dialogam ....
multa iubire
Pai despre care text lung vorbesti? Ca sa pot sa iti spun daca am vrut sa zic ceva sau nu
Vechi 02.08.2011, 14:32:20
NeInocentiu's Avatar
NeInocentiu NeInocentiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.02.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Exista prooroci ortodocsi la care s-au adeverit toate prorocirile ?
Exista prooroci catolici la care s-au adeverit toate prorocirile ?
De ce srieri ale Sfintilor Parinti nu au fost incluse in Biblie ?

Pentru osutafaraunu:
In Apocalipsa, capitolul 12, se vorbeste despre ascunderea bisericii apostolice timp de 1260 de ani ca sa nu fie distrusa ?
Puteti sa imi spuneti ce profetii ale lui E G White s-au adeverit ?
Vechi 02.08.2011, 14:41:11
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Neaguu Vezi mesajul
O dai in tangouri si la intors... Omule daca Dumnezeu imi ingaduie ceva inseamna ca eu nu am pacat! Oricum Iisus nu ar fi ajutat pe apostoli sa prinda pesti datorita slabiciuni lor. Nu toti oamenii se pot ruga permamnet sau sa tina posturi indelungate! De aceea si spune ca episcopul sa fie ales din acei crestini mai cumpatati! Nu toti suntem egali! dar tu ai lasat sa se inteleaga ca Dumnezeu interzice carnea! Eu nu am auzit nici un mare teolog sau duhovnic sa interzica carnea! Nici macar preot care sunt desigur mai multi ca primii! te recunosti invins?
Auzi Neagule, dupa ce ca nu intelegi ce spune Listener, iti mai pui si clopot la gat( talanga), ca sa afle toata lumea??:-)))
Vechi 02.08.2011, 14:41:27
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de NeInocentiu Vezi mesajul
Pentru osutafaraunu:
In Apocalipsa, capitolul 12, se vorbeste despre ascunderea bisericii apostolice timp de 1260 de ani ca sa nu fie distrusa ?
Puteți spune și așa Balaurul (diavolul) are tot interesul să distrugă Biserica, însă Dumnezeu o protejează azi ca și în cei 1260 de ani de restriște.

Citat:
În prealabil postat de NeInocentiu Vezi mesajul
Puteti sa imi spuneti ce profetii ale lui E G White s-au adeverit ?
Pot, însă nu vreau să dau apă la moara topicului
Mai bine să vorbim despre profețiile împlinite ale Scripturii...
Vechi 02.08.2011, 14:51:14
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
Melissa am mai auzit pe cineva spunand ca anumiti preoti cred in energi venite din pamant sau din energia omului bla bla bla. Nu stiu daca exista astfel de preoti dar ei sunt oameni si pot cadea in greseala.Acest ortodox ne si indruma :cauta si vei gasi. Poate se refera la o anumita biserica care ne vorbeste despre Gradina Domnului sau nu mai stiu eu ce biserici ortodoxe sconsiderate fractiuni sectare bla bla bla.In primul rand ortodocsii au o gandire libera dar nu poti sa fi ortodox si sa nu crezi in spovedanie ! Sau sa nu te inchini icoanelor! La un moment dat eram si eu influentat de secta adventa si ma gandeam sa respect sambata! Dar nu poti fi ortodox si sa nu ai incredere in ortodoxie! Deci Melissa biserica ortodoxa ne invata ca avem voie sa mancam carne. Aici nu mai vreau sa vorbesc ca si biblia ne invata acelasi lucru. Apoi poti sa fi ortodox cu numele dar el nu are o gandire ortodoxa. El "Ma face din punct de vedere teologic" iar cu altii poate sa vorbeasca la "caterinca". Chiar daca e ortodox cade in pacatul infumurarii apoi se crede mai sus decat biserica. El vorbeste intr-o postare de o biserica care invata totusi diferit. Poti sa crezi asa ceva? Biserica lumineaza pe oameni si nu piteste asa cum vrea el sa spuna lumina! Ce biserica crestina este aceea care ascunde lumina?
Mai baiete tu esti rau pe aratura! Ia pune mana si intra pe profiulul lui Listener si citeste-i toate mesajele postate pe acest forum. Si daca gasesti vreun mesaj ANTI-ORTODOX, posteaza-l sa-l vedem cu totii! Si daca nu gasesti , fa bine si cere-ti iertare de la el ca un ortodox bun ce crezi ca esti! Pana atunci, uite aici un mesaj care vorbeste despre SFANTA IMPARTASANIE! Sau tu crezi ca nu crede in spovedanie, numai in Sf. Impartasanie?:-)))
Citat:
În prealabil postat de the_Listener Vezi mesajul
in primul rind se uita un lucru ESENTIAL .. vinul este sangele Domnului. NU MAI E VIN in potir si BINECUVINTEAZA tot ce atinge .. asadar el nu poate fi murdarit de nici o boala .....
confuziile care se fac sunt la cei NESTIUTORI ....
multa iubire
PS- nu mai acuza inainte de-a te documenta si mai ales nu mai interpreta gresit mesajele altora. Daca nu intelegi mai bine intreaba de 10 ori decat sa spui tampenii!
Vechi 02.08.2011, 15:35:07
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Nu toti suntem egali! dar tu ai lasat sa se inteleaga ca Dumnezeu interzice carnea! Eu nu am auzit nici un mare teolog sau duhovnic sa interzica carnea! Nici macar preot care sunt desigur mai multi ca primii! te recunosti invins?
te-ai gandit ca nimeni nu ar trebui sa-ti spuna ce trebuie sa faci?...te-ai gandit ca ar trebui sa îi ai ca si exemplu pe marii parinti (calugari)? ce mancau ei?...te-ai intrebat ca poate slabiciunea marilor teologi, preoti nu-i lasa sa-ti comunice aceste aspecte?

ps Psalmul 50 - citeste-l cu atentie si ma gandeste-te ca poate iti este dat sa renunti la carne

"Lumea este pomul cunoștinței binelui și răului – pomul de încercare a omului."

Last edited by ovidiu b.; 02.08.2011 at 16:17:54.
Vechi 02.08.2011, 16:17:41
Neaguu Neaguu is offline
Senior Member

Implicit

Acelasi persoane cu nume diferite. Ce lucruri am spus gresite Melisa? Biserica ortodoxa nu interzice consumul de carne si nici biblia! Nu stiu ce biserica intitulata parca paradisul Maicii Domnului interzice consumul de carne! Ce treaba are psalmul 50 sau un verset interpretat aiurea? Noi vorbim cum gandeste biserica ortodoxa care reprezinta adevarul si ea nu condamna consumul de carne!
Vechi 02.08.2011, 16:21:03
Neaguu Neaguu is offline
Senior Member

Implicit

Nu stiu daca esti aceasi persoana Melissa dar daca esti ortodoxa ai cauta pacea. Eu i-as intinde primul mana acestuia daca ar recunoaste ca a gresit. Se spune ca unii sau facut fameni pentru imparatia cerurilor. Atunci trebuie sa ne facem toti fameni? Asa si aici. Nu ma intereseaza daca The L. a mai gresit undeva pe mine m-a interesat aici unde a gresit!
Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
te-ai gandit ca nimeni nu ar trebui sa-ti spuna ce trebuie sa faci
Biserica ortodoxa se bazeaza pe ascultare fata de mai marii nostri !In rest daca intelege cineva ce ai scris m-as mira.(exceptand ultima fraza)

Last edited by Neaguu; 02.08.2011 at 16:24:06.
Vechi 02.08.2011, 18:05:22
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
Acelasi persoane cu nume diferite. Ce lucruri am spus gresite Melisa? Biserica ortodoxa nu interzice consumul de carne si nici biblia! Nu stiu ce biserica intitulata parca paradisul Maicii Domnului interzice consumul de carne! Ce treaba are psalmul 50 sau un verset interpretat aiurea? Noi vorbim cum gandeste biserica ortodoxa care reprezinta adevarul si ea nu condamna consumul de carne!
tu nu intelegi nimic DACA AR INTERZICE CARNEA TU AI FI PRIMUL CARE TE-AI LASA DE ORTODOXIE .... facem pariu ?
INGADUIE carnea CA TU ESTI SLAB IN CREDINTA , de aia amice si ai impresia ca daca imi dai dreptate esti ca un adventist , sau orice alta secta .... GRESESTI AMICE FOARTE RAU si sa iti mai spun inca ceva .... tu pierzi bataliile cu sectarii din start TOCMAI PENTRU CA NU TE BAZEZI PE SFINTII PARINTI CARE AU TRAIT ORTODOXIA SI sunt STALPII ORTODOXIEI SI AU POSTIT MULTTTTTTT ....
multa iubire
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins flying Teologie si Stiinta 88 23.09.2011 18:24:40
Minciuna si viclenia maria40 Generalitati 68 22.06.2011 22:13:56
Nu mai raspunde-ti sectantilor ionut stefan Secte si culte 146 15.03.2011 09:23:38