![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
O dai in tangouri si la intors... Omule daca Dumnezeu imi ingaduie ceva inseamna ca eu nu am pacat! Oricum Iisus nu ar fi ajutat pe apostoli sa prinda pesti datorita slabiciuni lor. Nu toti oamenii se pot ruga permamnet sau sa tina posturi indelungate! De aceea si spune ca episcopul sa fie ales din acei crestini mai cumpatati! Nu toti suntem egali! dar tu ai lasat sa se inteleaga ca Dumnezeu interzice carnea! Eu nu am auzit nici un mare teolog sau duhovnic sa interzica carnea! Nici macar preot care sunt desigur mai multi ca primii! te recunosti invins?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Exista prooroci ortodocsi la care s-au adeverit toate prorocirile ?
Exista prooroci catolici la care s-au adeverit toate prorocirile ? De ce srieri ale Sfintilor Parinti nu au fost incluse in Biblie ? Pentru osutafaraunu: In Apocalipsa, capitolul 12, se vorbeste despre ascunderea bisericii apostolice timp de 1260 de ani ca sa nu fie distrusa ? Puteti sa imi spuneti ce profetii ale lui E G White s-au adeverit ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Citat:
![]() Mai bine să vorbim despre profețiile împlinite ale Scripturii... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
PS- nu mai acuza inainte de-a te documenta si mai ales nu mai interpreta gresit mesajele altora. Daca nu intelegi mai bine intreaba de 10 ori decat sa spui tampenii! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ps Psalmul 50 - citeste-l cu atentie si ma gandeste-te ca poate iti este dat sa renunti la carne ___________ "Lumea este pomul cunoștinței binelui și răului – pomul de încercare a omului." Last edited by ovidiu b.; 02.08.2011 at 16:17:54. |
|
|||
|
|||
![]()
Acelasi persoane cu nume diferite. Ce lucruri am spus gresite Melisa? Biserica ortodoxa nu interzice consumul de carne si nici biblia! Nu stiu ce biserica intitulata parca paradisul Maicii Domnului interzice consumul de carne! Ce treaba are psalmul 50 sau un verset interpretat aiurea? Noi vorbim cum gandeste biserica ortodoxa care reprezinta adevarul si ea nu condamna consumul de carne!
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu daca esti aceasi persoana Melissa dar daca esti ortodoxa ai cauta pacea. Eu i-as intinde primul mana acestuia daca ar recunoaste ca a gresit. Se spune ca unii sau facut fameni pentru imparatia cerurilor. Atunci trebuie sa ne facem toti fameni? Asa si aici. Nu ma intereseaza daca The L. a mai gresit undeva pe mine m-a interesat aici unde a gresit!
Biserica ortodoxa se bazeaza pe ascultare fata de mai marii nostri !In rest daca intelege cineva ce ai scris m-as mira.(exceptand ultima fraza) Last edited by Neaguu; 02.08.2011 at 16:24:06. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() INGADUIE carnea CA TU ESTI SLAB IN CREDINTA , de aia amice si ai impresia ca daca imi dai dreptate esti ca un adventist , sau orice alta secta .... GRESESTI AMICE FOARTE RAU si sa iti mai spun inca ceva .... tu pierzi bataliile cu sectarii din start TOCMAI PENTRU CA NU TE BAZEZI PE SFINTII PARINTI CARE AU TRAIT ORTODOXIA SI sunt STALPII ORTODOXIEI SI AU POSTIT MULTTTTTTT .... multa iubire |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|