Citat:
În prealabil postat de the_Listener
suferi de cancer si TE-AI VINDECAT ? daca nu atunci stai mai blinda cu sfaturile .... asadar poti sa te rogi pina nu mai poti ALIMENTATIA TA TE DUCE IN GROAPA , MAI DEVREME SAU MAI TARZIU caci credinta ta nu muta muntii .... asadar ia un pic studiu china SI CITESTE , apoi un pic intereseaza-te de terapia gerson si un pic de BURZINSKI si apoi vorbim despre ce am spus eu .... asadar FARA LAPTE , CARNE , BRINZA . OUA, PESTE .... si daca dupa ce ai studiat ce ti-am dat nu ai inteles DE CE FARA , iti explic eu ......
multa iubire
ps m-am saturat sa vad oameni suferinti care lupta impotriva vindecarii cu sfaturi de doi lei si impotriva sanatatii lor aparind niste aberatii .... daca te simti jignita si studiezi ce am spus , ma bucur tare ... poate pe tine reusesc sa te salvez ( si pe altii care nu stiu ) ... daca nu reusesc sa nuj ma uiti acolo sus ca am incercat ok? ha ha ha
multa iubire
|
Am discutat si cu un naturist la Sibiu, dar cazurile sunt diferite...pt un bolnav de cancer care face citostatice nu se da un regim naturist decat dupa ce trece un anumit timp de la terminarea lor.
Cat despre "dusul in groapa" toti ne ducem acolo trupeste fie ca suntem naturisti sau nu.
Nu voi studia ceea ce-ati spus(chiar daca din postarile d-voastra remarc o stare de disperare in a convinge pe cineva....dar nu asa se face)....prefer ca-n locul cartilor recomandate de d-voastra sa citesc un PSB sau un roman:))))
Am cunoscut persoane care au tinut cu strictete regimul pe care incercati sa-l expuneti si au murit de mult....cum explicati acest lucru?
Risti ca fara rugaciune sa devi un "uscat atat la trup cat si la minte".
Daca totusi ma hotarasc sa citesc ceva il voi citi pe Ghelasie Gheorghe, atat.....!
Multumesc pt mesaj si pt multa ravna cu care oferiti "iubire"!