Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.08.2011, 14:00:11
mirela.b
Guest

Smile

Citat:
În prealabil postat de the_Listener Vezi mesajul
suferi de cancer si TE-AI VINDECAT ? daca nu atunci stai mai blinda cu sfaturile .... asadar poti sa te rogi pina nu mai poti ALIMENTATIA TA TE DUCE IN GROAPA , MAI DEVREME SAU MAI TARZIU caci credinta ta nu muta muntii .... asadar ia un pic studiu china SI CITESTE , apoi un pic intereseaza-te de terapia gerson si un pic de BURZINSKI si apoi vorbim despre ce am spus eu .... asadar FARA LAPTE , CARNE , BRINZA . OUA, PESTE .... si daca dupa ce ai studiat ce ti-am dat nu ai inteles DE CE FARA , iti explic eu ......
multa iubire
ps m-am saturat sa vad oameni suferinti care lupta impotriva vindecarii cu sfaturi de doi lei si impotriva sanatatii lor aparind niste aberatii .... daca te simti jignita si studiezi ce am spus , ma bucur tare ... poate pe tine reusesc sa te salvez ( si pe altii care nu stiu ) ... daca nu reusesc sa nuj ma uiti acolo sus ca am incercat ok? ha ha ha
multa iubire
Am discutat si cu un naturist la Sibiu, dar cazurile sunt diferite...pt un bolnav de cancer care face citostatice nu se da un regim naturist decat dupa ce trece un anumit timp de la terminarea lor.
Cat despre "dusul in groapa" toti ne ducem acolo trupeste fie ca suntem naturisti sau nu.
Nu voi studia ceea ce-ati spus(chiar daca din postarile d-voastra remarc o stare de disperare in a convinge pe cineva....dar nu asa se face)....prefer ca-n locul cartilor recomandate de d-voastra sa citesc un PSB sau un roman:))))
Am cunoscut persoane care au tinut cu strictete regimul pe care incercati sa-l expuneti si au murit de mult....cum explicati acest lucru?
Risti ca fara rugaciune sa devi un "uscat atat la trup cat si la minte".
Daca totusi ma hotarasc sa citesc ceva il voi citi pe Ghelasie Gheorghe, atat.....!
Multumesc pt mesaj si pt multa ravna cu care oferiti "iubire"!
Reply With Quote
Vechi 01.08.2011, 14:04:26
misteria
Guest

Thumbs up

Citat:
În prealabil postat de mirela.b Vezi mesajul
Am discutat si cu un naturist la Sibiu, dar cazurile sunt diferite...pt un bolnav de cancer care face citostatice nu se da un regim naturist decat dupa ce trece un anumit timp de la terminarea lor.
Cat despre "dusul in groapa" toti ne ducem acolo trupeste fie ca suntem naturisti sau nu.
Nu voi studia ceea ce-ati spus(chiar daca din postarile d-voastra remarc o stare de disperare in a convinge pe cineva....dar nu asa se face)....prefer ca-n locul cartilor recomandate de d-voastra sa citesc un PSB sau un roman:))))
Am cunoscut persoane care au tinut cu strictete regimul pe care incercati sa-l expuneti si au murit de mult....cum explicati acest lucru?
Daca totusi ma hotarasc sa citesc ceva il voi citi pe Ghelasie Gheorghe, atat.....!

EXCELENT RĂSPUNSUL TAU !!!! BRAVOOOOO!!! Mai există spirite nepervertite strîmtului minții orgoloiase! Încă o data bravo!
Reply With Quote
Vechi 01.08.2011, 14:23:38
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Au tinut si altii diete naturiste si au murit cu dietele in mana.
Hristos e cel care vindeca si apoi dieta.
E adevarat ca si dieta are un rol al ei.
nop ... ori au tinut diete DUPA CHIMIOTERAPIE , ori LE-AU TINUT DUPA URECHE , ORI NU ERAU DIETELE BUNE .... Dumnezeu vindeca DACA CREDINTA TA e fffffff puternica ... eu sunt de acord ca pentru probleme sufletesti Dumnezeu este raspunsul , si ca ele se rezolva prin el , dar nu pot ignora ca tot el SPUNE ce sa mincam .... asadar a vazut ca stam prost la capitolul credinta si atunci ne-a dat din intelepciunea sa si DACA O RESPECTAM nu ne mai facem probleme .... intelegi ?
muta iubire
Reply With Quote
Vechi 01.08.2011, 14:29:25
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirela.b Vezi mesajul
daca au tinut cu STRICTEte ce am spus si au murit de cancer ERAU SFINTI .... asadar eu nu conving pe nimeni de nimic DAR SA NU MAI AUD CA VA PLINGETTI CA AVETI CANCERE SI ALTE BOLI .... BUCURATI-VA DE ELE si nu mai da-ti vina pe Dumnezeu pentru prostia voastra ( lipsa de invatatura ) .... Dumnezeu nu da boli ....
multa iubire
ps incapatinarea de a nu va informa SI DE A STA IN IGNORANTA si a da replici ŽŽ stiu persoane care au tinut ŽŽ ca argumentE SUNT IRELEVANTE in discutie SI MAI ALES IN ANALIZA .....
mujlta iubire
Reply With Quote
Vechi 02.08.2011, 18:49:56
antoniap
Guest

Implicit

http://www.escozul.ro
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Alcohol mouthwash si asociatia cu cancerul oral speranta1970 Generalitati 14 25.05.2021 10:02:02
Cancerul este o ciuperca andreicozia Generalitati 37 11.06.2011 14:15:55
Cancerul pulmonar - pericolul din umbra pentru nefumatori absolutep0wer Generalitati 4 14.09.2010 19:04:46
Nicotina, asociata cu cancerul mamar absolutep0wer Generalitati 2 25.08.2010 23:00:33
lupta cu cancerul mirela.b Umanitare 16 16.01.2009 14:05:49