![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() multa iubire |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
eu discut CONCRET si cind pun intrebari VOI O DATI LA INTORS sau dati pasaje lungi crezind ca am cazut pe spate ... te pun sa iei unu si sa il explici ca sa il discutam si tu spui sa fac nu stiu ce legaturi fantastice intre versete PE CARE NU LE INTELEGI .... tipic sectar ... nu pot vorbi concret un subiect ... vorbeste subiecte si nu spun nimic si apoi tot edi vin si se ofuscheaza ca sunt luati la suturi .... ![]() multa iubire ps nu ma impresioneaza ca esti femeie . nu ma impresioneaza ca vorbesti frumos MINTIND ,,,, ADEVARUL MA IMPRESIONEAZA .... restul de discutii filozofice cu mine intra la caterinca si raspund pe masura , pricepusi? multa iubire |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
am vazut cit ai inteles .... continua demonstratia si incet incet vedem si alte timpenii
![]() multa iubire |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() multa iubire |
|
|||
|
|||
![]()
Pai bine-nteles ca te intreb pe tine, tu te laudai ca ai fi Stie Totul, si te laudai ca ai sti chiar mai bine decat mine ce am priceput eu si ce nu. Asa ca mi se pare normal sa te intreb pe tine :))
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
MULTA IUBIRE |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|