![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
The listener tu ai catalogat carnea ca fiind nefolositoare! Si totusi uite ca l-a ajutat pe acel om. Apoi nu mi-ai aratat unde arata ortodoxia ca acest aliment nu este bun la nimic ci doar ingaduit.
Domnule adventist ai spus ca Iisus a facut must. Dar nt arata prin nun ca Iisus a facu vinul bun care ameteste! 9. Nunul, dupa ce a gustat apa facuta vin - el nu stia de unde vine vinul acesta (slugile insa, care scosesera apa, stiau) - a chemat pe mire 10. si i-a zis: "Orice om pune la masa intai vinul cel bun; si, dupa ce oamenii au baut bine, atunci pune pe cel mai putin bun; dar tu ai tinut vinul cel bun pana acum(adica cel facut de Iisus.Este numit de nun vinul bun acel vin despre care nunul zice ca ameteste." Adica putea sa zica si asa :ai pus vinul bun la sfarsit cand defapt trebuia pus din prima data ca dupa ce ar fi baut din el lumea dupa ce s-a ametit sa nu isi mai dea seama ca bagam si vin mai putin bun P.S dupa parerea mea The listener ar trebui blocat sau macar indrumat de cei care se ocupa de acest forum pentru indreptarea lui Last edited by Neaguu; 04.08.2011 at 18:07:29. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa nu uitam ca Domnul Iisus Hristos este acum pe Cruce | Adriana Cluj | Rugaciuni | 7 | 13.04.2012 17:02:34 |
L-am visat pe Domnul Iisus Hristos | alexandra28again | Intamplari adevarate | 30 | 19.04.2010 22:39:35 |
Cand nu avem voie sa coasem | marinmagda18 | Generalitati | 13 | 03.03.2010 15:15:58 |
Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus | Ioan_Ciobota | Generalitati | 0 | 17.02.2008 08:36:51 |
|