Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.08.2011, 19:59:56
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de EllaTheodora23 Vezi mesajul
Ah, deci crestinii se conving intre ei, inteleg. :)) Imi imaginez o dezbatere de genul acesta, intre doi oameni care au aceleasi convingeri si pareri. Foarte interesant, Alin! :))
Cred ca ai observat de cand stai pe forumul asta ca nu e obligatoriu sa aiba aceleasi pareri in toate chestiunile.

Citat:
E strict parerea ta ca eu am (de)cazut. Parere pe care o poti tine pentru tine, pe viitor! Impreuna cu orice alta parere pe care o ai despre mine.
E parerea oricarui crestin despre atei cum si ateii n-au o perspectiva tocmai fericita despre crestini, ba dimpotriva, dar macar crestinii nu-si pierd umanitatea, adica ei au in continuare simpatie pentru cel cazut, ateii in general trec la dispret.

Si nu e vorba de tine personal, ci la modul general.

Citat:
Pentru ca nu'mi pasa, pur si simplu! Priceput? :)
Ba sigur ca pricep, dar din moment ce nu sunt ateu nu pot raspunde cu "indiferenta ta ma lasa rece" ci "indiferenta ta se lasa cu mai multa mila din partea mea" :)

Dar ca sa-ti dau oarecum curs invitatiei pot sa zic ca indiferenta ta ma lasa rece, n-am sa te ignor de acum inainte.. :))

Last edited by AlinB; 04.08.2011 at 20:02:48.
Reply With Quote
Vechi 04.08.2011, 20:04:29
LaReine
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Cred ca ai observat de cand stai pe forumul asta ca nu e obligatoriu sa aiba aceleasi pareri in toate chestiunile.

E parerea oricarui crestin despre atei cum si ateii n-au o perspectiva tocmai fericita despre crestini, ba dimpotriva, dar macar crestinii nu-si pierd umanitatea, adica ei au in continuare simpatie pentru cel cazut, ateii in general trec la dispret.

Ba sigur ca pricep, dar din moment ce nu sunt ateu nu pot raspunde cu "indiferenta ta ma lasa rece" ci "indiferenta ta se lasa cu mai multa mila din partea mea" :)

Dar ca sa-ti dau oarecum curs invitatiei pot sa zic ca indiferenta ta ma lasa rece, n-am sa te ignor de acum inainte.. :))

"..mai multa mila din partea mea" scrisesesi.
Reply With Quote
Vechi 04.08.2011, 20:05:11
N.Priceputu
Guest

Implicit

Citat:
Iartă-mă Alin, dar îmi faci impresia că manifestându-ți atât de insistent mila nu vrei decât să rănești. Cred că știi că una din cele mai grele palme pe care le poți da cuiva e să-i spui că ți-e milă de el sau că e demn de milă (când de fapt îl disprețuiești). Dacă mila ta e reală, nu ar trebui (atât de mult) invocată.
Reply With Quote
Vechi 04.08.2011, 21:06:56
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de N.Priceputu Vezi mesajul
Iartă-mă Alin, dar îmi faci impresia că manifestându-ți atât de insistent mila nu vrei decât să rănești. Cred că știi că una din cele mai grele palme pe care le poți da cuiva e să-i spui că ți-e milă de el sau că e demn de milă (când de fapt îl disprețuiești). Dacă mila ta e reală, nu ar trebui (atât de mult) invocată.
Ai dreptate, fata de unii mila trebuie sa fie mai discreta.

Aceti unii, din pacate, s-au instrainat atat de tare de cele sufletesti incat pana si mila ii raneste.

Oricat de nenorocit ar fi un om si oricat de mult ar decade si oricat de evident i-ar fi pana si lui insusi decaderea asta, orgoliul e ultimul lucru la care ar renunta si de fapt e chiar ultimul lucru si probabil cel mai puternic care ii desparte de Dumnezeu, de pocainta, de intoarcere..

Last edited by AlinB; 04.08.2011 at 21:11:50.
Reply With Quote
Vechi 04.08.2011, 20:27:37
EllaTheodora23 EllaTheodora23 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.07.2011
Implicit

Citat:

Aline, ca ma ignori sau nu... e problema ta! Iar ecoul pe care il are indiferenta mea in sufletul tau... e iar problema ta! Tu sa fii sanatos/fericit. Daca te simti bine sa stie toata lumea cat de decazuta sunt eu si cat de bun esti tu ca imi arati mila, ma bucur pentru tine! Si daca te ajuta pe tine la... "mantuire", iti accept si mila, pentru ca nu am absolut niciun motiv sa ma simt jignita de tine. Fericit? Ti'am mai pus o treapta in scara spre cer. Acum du'te si construieste'ti altele!
Reply With Quote
Vechi 04.08.2011, 20:47:52
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Calendarul corect este ăla cu 13 zile în urmă chiar dacă pentru schimbarea ceasurilor nu este canon, deci nu e greșit să dai ceasul înainte sau înapoi, dar problema este că trebuie să te închini și să pomenești sfinții atunci când se cuvine, adică la sărbătorile lor...
Domnu', ia citeste matale ce scrie in dreptul postarilor noastre: 04 August 2011. Da? Patru august. Haidi pa!
Reply With Quote
Vechi 05.08.2011, 00:18:02
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Implicit

Pe vremea cand traia parintele Paisie Aghioritul pe acest pamant erau carti de identitate sau pasapoarte cu cip?Ca parintele Paisie Aghioritul a trecut la Domnul in anul 1994.
Nu cred.
Atunci a fost vorba de altceva,nu de cip.

Da bine sa nu va mirati daca o sa iasa si carti scrise de "parintele Paisie Aghioritul" (adica nu scrise de parintele ,dar scrise de unii de ii inseala dracii in numele parintelui) care sa zica ca cipu nu stiu ce are.
Vechi 05.08.2011, 00:46:27
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Implicit

Da apropos de nume,apoi nu sunt mai multi oameni cu acelasi nume?
Nu numai cu acelasi nume zis "de botez",da si cu acelasi nume de familie.

As dori si eu sa vad la Sfintii Parinti unde zice ca la Sfantul Botez e neaparat sa se schimbe numele celui de primeste Sfantul Botez.
Vechi 05.08.2011, 02:49:07
Adriana98's Avatar
Adriana98 Adriana98 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihailt Vezi mesajul
Pe vremea cand traia parintele Paisie Aghioritul pe acest pamant erau carti de identitate sau pasapoarte cu cip? Ca parintele Paisie Aghioritul a trecut la Domnul in anul 1994.
Nu cred.
Atunci a fost vorba de altceva, nu de cip.
Dar pe vremea când Sfîntul Ioan Evanghelistul scria Apocalipsa, exista cod de bare?
Reply With Quote
Vechi 05.08.2011, 02:56:48
Adriana98's Avatar
Adriana98 Adriana98 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2010
Implicit

Am impresia ca fiecare întelege si accepta doar ceea ce-i convine, iar atunci când ceva nu convine, (fiindca aduce prea multa tulburare), se trece la ajustari, la interpretari si chiar la invective la adresa celor care nu fac decât sa transmita informatia respectiva sau si mai grav, la adresa autorului/autorilor. Totusi intentia mea este una de punere în garda. Este important sa ne definim pozitia si sa le mai taiem din curaj celor care iau decizii peste capetele noastre. Si în fata lui Dumnezeu este foarte important sa ne manifestam dorinta si vointa de a fi de partea Sa si nu în tabara adversa, fiindca El nu ne mîntuieste cu forta, ci vrea sa vada daca vrem si noi. De aceea, este important sa stim pe ce lume traim, si sa nu uitam nici-o clipa ca avem dreptul de a spune NU, chiar daca nu se va tine cont de refuzul nostru de catre cei de la putere, dar acel NU este recunoscut de Dumnezeu.
În alta ordine de idei, de ce credeti - unii dintre voi - ca trebuie sa acceptam toate aceste forme de supraveghere ? Stiti ca mai toti banii din impozite si din alte surse se duc pe astfel de tîmpenii dracesti ? Câteodata ma întreb ce se întâmpla în mintea omului contemporan ? Faptul ca se crede evoluat, avansat, cult etc. nu înseamna ca asa si este, dimpotriva! Eu as zice chiar ca niciodata oamenii nu au fost atât de îndoctrinati cu tot felul de ideologii nocive, una mai debila decât alta (ca de ex., evolutionismul de toate tipurile în frunte cu cel darwinist, marxismul, comunismul etc., toate bazându-se pe o conceptie materialist-ateista asupra lumii) si ca nicicând în istorie, oamenii nu au fost mai usor de manipulat ca acum, mai ales ca acum se dispune si de diverse mijloace tehnice ultrasofisticate si care nici nu bat la ochi (v. nanotehnologia).
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
O problema legata de pasapoartele electronice Laura19 Generalitati 221 18.06.2016 23:13:06
Buletine electronice in Germania bmd Stiri, actualitati, anunturi 73 27.07.2011 18:22:23
2011 - carti de identitate electronice pt romani podolski_2 Stiri, actualitati, anunturi 35 04.12.2010 13:17:26
Carti de identitate electronice Laurentiu Stiri, actualitati, anunturi 28 11.07.2010 17:30:37