Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.08.2007, 21:29:18
urzicuta urzicuta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.07.2007
Implicit

Anca nu cred ca este daunator sa citeasca clasici rusi,poeti persani,arabi,..literatura universala.Tu ai citit numai Sfintii Parinti,cand erai mica nu citeai Creanga????Adica sa inteleg ca eu sunt o paria pe acest forum pentru ca am citit Ispirescu cand eram mica sau Tolstoi in adolescenta???????????
Reply With Quote
Vechi 07.08.2007, 21:58:03
ancah
Guest

Implicit

La o intrebare simpla se raspunde simplu. Pur si simplu nu inteleg de ce ai facut aceasta mentiune, conform careia Dan Puric nu ar avea niciodata altceva decat literatura de buna calitate in buzunare. Ceea ce ma surprinde e ca ii opui literaturii mentionate pe Sfintii Parinti, de parca nu si-ar avea locul in buzunarele pline de carti ale unui om de cultura. Vrei sa spui ca Sfintii Parinti nu se ridica la nivelul literaturii universale sau ca nu nu isi au locul in cultura unui om? Gandesti la fel si despre biblie? Te intreb caci sunt nedumerita.

Cat despre paria, nu e cazul sa te simti chiar o exceptie. Si colegii tai de pe forum au citit si altceva in afara de Sfintii Parinti. Cu cat ne adancim in lectura Sfintilor Parinti ne linistim si nu mai simtim nevoia de a ne lauda cu cele stiute, caci realizam cat de putine stim atat despre om, cat si despre viata si Dumnezeu.
Reply With Quote
Vechi 07.08.2007, 22:09:59
Senior Member

Implicit

unii descopera mai tarziu,iar altii au bucuria sa-l descopere mai devreme pe Dumnezeu,nu-i citea pe Sf.Parinti,desi prea putin stiu despre asta,insa il cita pe Petre Tutea..,avea o memorie fantastica,nu e treaba mea ce citea si ce nu de ce nu era selectiv si citea Kant ,cocheta cu ideile antroposofice ,important este ca acum i-a citit deja intr-un interval de timp atat de scurt si a si a si inteles cate ceva(spre deosebire de mine desi ma mai stradui si eu uneori) astfel incat este indreptatit sa impartaseasca si altora din comorile acestea..Foarte putini artisti Il marturisesc pe Hristos..este un curaj ,in breasla aceasta multi spun despre Puric ca a luat-o razna,in urma despartirii de sotia lui..cata mizerie..admir la acest om si ma bucur ca nu sunt singura CALITATEA LUI UMANA!
Reply With Quote
Vechi 07.08.2007, 22:38:18
ancah
Guest

Implicit

Sa urmarim prezentarea facuta de Dan Puric cartii lui Danion Vasile " Evanghelia versus Iuda" ( se poate urmari pe www.sfaturiotodocse.ro). Filmul vorbeste de la sine despre Dan Puric.
Reply With Quote
Vechi 08.08.2007, 10:11:33
ancah
Guest

Implicit

"cocheta cu ideile antroposofice "

Crestinismul si antroposofia, din cate stiu, nu au nimic comun. Ori, chiar daca Dan Puric a citit despre antroposofie, asta nu il face mai putin crestin, caci a citit ca sa stie, dar de crezut crede in Iisus Hristos.

Reply With Quote
Vechi 09.08.2007, 03:53:40
Senior Member

Implicit

:)da,Anca,bineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Acu ca ma luasi asa tare,te-ai mai racorit putin?:)
Reply With Quote
Vechi 09.08.2007, 09:03:42
ancah
Guest

Implicit

urzicuto, iarta-ma, dar nu te-am luat deloc tare. Antroposofia nu e pentru crestini. E pierdere de timp. Si-au mai pierdut si altii timpul cu ea si cu altele, si regreta acum.
Reply With Quote
Vechi 10.08.2007, 08:24:35
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Am ascultat conferinta pe care a tinut-o Dan Puric la Constanta.Mi-a placut :D:)

Dan Puric:un om vertical,cu demnitate,un roman adevarat,un actor crestin,un om care respecta valorile romanesti si crestine,un om care-i respecta pe marii duhovnici:Parintele Iustin Parvu,Parintele Arsenie Papacioc,Parintele Teofil.

Dan Puric un om cu coloana vertebrala,care zice adevarul,care nu se ascunde dupa deget.

Sa-i de-a Dumnezeu numai bine.Romania are nevoie de oameni de felul acesta.
Reply With Quote
Vechi 10.08.2007, 11:34:50
cos cos is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2007
Implicit

Va anunt ca Dan Puric este invitat in aceasta seara la emisiunea lui Robert Turcescu, 100%, de pe Realitatea TV de la ora 22.00
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Dan Puric Agkelos Generalitati 37 08.02.2014 01:01:54
Portretul lui Iuda cel modern costel Generalitati 31 09.05.2011 10:28:04
Crezul ortodoxului modern Florin-Ionut Teologie si Stiinta 53 20.04.2010 16:51:46
Dan Puric peps Generalitati 0 01.03.2009 22:44:57
ISTORIA ECUMENISMULUI MODERN Pravoslavia Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 5 06.12.2007 11:45:07