![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() multa iubire ps 13. Deci dacă voi, răi fiind, știți să dați fiilor voștri daruri bune, cu cât mai mult Tatăl vostru Cel din ceruri va da Duh Sfânt celor care îl cer de la El! .... si finalul e de baza VA DA DUH SFINT ... NICI O TREABA CU NICI UN FEL DE MINCARE ..... ![]() multa iubire |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Da, Domnul apelează deseori la comparații din lumea văzută ca noi să înțelegem cît de cît cele nevăzute, măcar și în parte. Dacă noi nu le vom pricepe în mod corect pe cele firești, ce vom mai spune despre cele mai presus de fire?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() asadar iara te grabesti ..... ![]() multa iubire Last edited by the_Listener; 05.08.2011 at 13:41:03. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
"V E R S E T U L! UNDE E V E R S E T U L?
Ai înțeles bine băiete subtilitatea de acolo?"
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() multa iubire Last edited by the_Listener; 05.08.2011 at 15:38:35. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() multa iubire |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
38. Și Iisus le-a zis: De ce sunteți tulburați și pentru ce se ridică astfel de gânduri în inima voastră? 39. Vedeți mâinile Mele și picioarele Mele, că Eu Însumi sunt; pipăiți-Mă și vedeți, că duhul nu are carne și oase, precum Mă vedeți pe Mine că am. 40. Și zicând acestea, le-a arătat mâinile și picioarele Sale. 41. Iar ei încă necrezând de bucurie și minunându-se, El le-a zis: Aveți aici ceva de mâncare? 42. Iar ei i-au dat o bucată de pește fript și dintr-un fagure de miere. 43. Și luând, a mâncat înaintea lor. Ce a mîncat Iisus înaintea lui Luca și a lui Cleopa? Pește și miere de albine. ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() multa iubire Last edited by the_Listener; 05.08.2011 at 22:20:30. |
![]() |
Tags |
post, vegan, vegetarian |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dumnezeu a fost creat de Ra. (?) | Bilibox | Generalitati | 118 | 05.12.2011 08:03:26 |
OMUL NOU - OMUL VECHI | iosif | Pocainta | 32 | 12.04.2011 16:29:42 |
De ce Dumnezeu ne a creat? | KittyNou | Generalitati | 186 | 13.09.2010 21:47:09 |
Cine a fost creat primul oul sau gaina?! | T-Bone | Generalitati | 13 | 25.08.2007 19:36:20 |
|