![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=stefan florin;386748]
Citat:
asadar iara te grabesti astept sa imi explici ce scrie mai sus in acel verset sau sa imi spui ca nu stii si atunci iti spun eu....tu alegi din cele doua variante ![]() multa iubire |
|
||||
|
||||
![]()
[quote=the_Listener;386799]te las pe tine prietene
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=stefan florin;386814]pentru ca mi-ai permis ia sa vedem , si reiau textul ca sa ne amintim despre ce vorbim
![]() 6. Iar El le-a zis: Aruncați mreaja în partea dreaptă a corăbiei și veți afla. ce am ingrosat este de baza in verset .... partea dreapta , reprezinta iisus hristos asezat de-a dreapta tatalui , si VETI AFLA arata ca se descopera din nou ucenicilor care nu l-au recunoscut ..... multa iubire ps din nou sa nu uitam ca E VORBA DE IISUS HRISTOS .... ai intrebari ? daca raspunsul e nu trecem mai departe ![]() multan iubire |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by ioanna; 07.08.2011 at 13:25:27. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() multa iubire |
|
|||
|
|||
![]()
stefan -florin ..... fi atent ce a postat ioaana cind vrei sa continuam discutia .... hmmm
multa iubire |
|
||||
|
||||
![]()
Pretene Listener, eu sunt crestin ortodox, nu crestin ezoteric si sa vad TOTUL in biblie simbolic asa cum vezi tu si sa bat campii.Vezi ca ai sa devii fan Oreste! Glumesc peietene! Multa iubire
|
|
||||
|
||||
![]()
[quote=the_Listener;386839]
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=stefan florin;386845]
Citat:
sa continuam vrei ? dar ai retinut ce s-a discutat pina acum , da ? am bolduit 3 cuvinte de ale tale .... e foarte important sa le retii multa iubire ps astept raspunsurile multa iubire |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Deci Iisus le-a zis: Adevărat, adevărat zic vouă: Nu Moise v-a dat pâinea cea din cer; ci Tatăl Meu vă dă din cer pâinea cea adevărată.Căci pâinea lui Dumnezeu este cea care se coboară din cer și care dă viață lumii. (Ioan 6:32-33) Deci Iisus este "piinea venita din cer" care aduce lumii viata, o hraneaste spiritual. Iisus vorbea in pilde, folosea exemplificari din viata curenta, cunoscute de oamenii simpli,nepregatiti spiritual , exemplificari prin intermediul carora omul ajunge sa inteleaga invataturi cu referire la comportament, morala, mantuire si viata vesnica, deci cuvintele Sale erau o „o mana cereasca” pentru ei. Iisus nu relateaza direct invatatura Sa, ci o transmite cu subinteles , lasa omul sa mediteze si sa formuleze singur invatatura corecta, sa asimileze treptat, sa se „hraneasca” cu cuvintele Sale, astfel incat la final omul traia sentimentul de satietate, de satisfactie a implinirii personale. Last edited by ioanna; 07.08.2011 at 14:37:40. |
![]() |
Tags |
post, vegan, vegetarian |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dumnezeu a fost creat de Ra. (?) | Bilibox | Generalitati | 118 | 05.12.2011 08:03:26 |
OMUL NOU - OMUL VECHI | iosif | Pocainta | 32 | 12.04.2011 16:29:42 |
De ce Dumnezeu ne a creat? | KittyNou | Generalitati | 186 | 13.09.2010 21:47:09 |
Cine a fost creat primul oul sau gaina?! | T-Bone | Generalitati | 13 | 25.08.2007 19:36:20 |
|