![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Draga prietene,ma bucur ca tu crezi ca esti sincer si asta este motivul pentru care te-ai transformat in "biciul lui Dumnezeu" pe acest forum...:) Ma intreb,insa,analizand putin inversunarea ta,daca in primul rand esti sincer cu tine insuti?Daca nu cumva lipsa iubirii,nepasarea,laudarosenia,judecarea aproapelui,sarcasmul se regasesc si in tine,insa nu vrei sa le vezi,asa ca le proiectezi pe cei din jurul tau...?Daca esti atat de sincer,iti vei pune aceste intrebari personale,iar daca nu,vei continua sa dai cu biciul mai ceva ca Sf Ilie! :)
Si da,am inteles foarte bine ca Ai s-a pripit si a judecat inainte de a cere mai multe informatii,insa asta tot nu justifica atitudinea ta de razboinic al luminii... ![]() Ti-am mai spus: putintica cumpatare nu ti-ar strica,respirat adanc inainte de a te arunca cu capul inainte la lupta,nu de alta,dar te poti alege cu cucuie si e pacat... Lumina si intelepciune,draga prietene!
Sa invatam de la ingerul nostru pazitor...http://www.youtube.com/watch?v=pG52f...&feature=share Last edited by heaven; 08.08.2011 at 13:38:39. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Va rog,am nevoie de ajutor! | claudelina | Despre Biserica Ortodoxa in general | 5 | 08.08.2011 22:12:30 |
Am nevoie de ajutor! | Oanalia | Generalitati | 20 | 17.08.2010 08:14:51 |
Am nevoie de ajutor | Idyahoo | Generalitati | 36 | 13.04.2010 21:38:50 |
Am nevoie de ajutor | anitag | Generalitati | 14 | 12.11.2007 11:01:37 |
|