![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
"17.Și când ieșea El în drum, alergând la El unul și îngenunchind înaintea Lui, Îl întreba: Învățătorule bun, ce să fac ca să moștenesc viața veșnică?
18.Iar Iisus i-a răspuns: De ce-Mi zici bun? Nimeni nu este bun decât unul Dumnezeu. 19.Știi poruncile: Să nu ucizi, să nu săvârșești adulter, să nu furi, să nu mărturisești strâmb, să nu înșeli pe nimeni, cinstește pe tatăl tău și pe mama ta." Si la Sfantul Evanghelist si Apostol Ioan: "21.Cel ce are poruncile Mele și le păzește, acela este care Mă iubește; iar cel ce Mă iubește pe Mine va fi iubit de Tatăl Meu și-l voi iubi și Eu și Mă voi arăta lui." Se pastreaza din VT poruncile care erau de la Dumnezeu si se scoate inselarea dracilor,cum era sa omori pe cei pacatosi cu pietre si altele ca acestea. De unde era sa stie Sfantul prooroc Moise cand era povatuit de ingeri buni si cand nu?
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Apostolul Pavel | Pelerin spre Rasarit | Sfintii Apostoli Petru si Pavel | 80 | 08.06.2017 17:13:54 |
Apostolul iubirii | Carmen FUNIERU | Moaste | 12 | 18.05.2013 22:48:25 |
Sfantul Trifon pictat cu un soim pe brat | costel | Arta bisericeasca in general | 68 | 04.02.2013 07:47:48 |
Icoane inedite - Icoane bizantine cu psalti | Lujootm | Intrebari utilizatori | 0 | 23.11.2010 19:11:55 |
|