![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Pentru baieti - Mihai.
Pentru fete imi plac Maria, Ecaterina sau Elisabeta. Insa daca voi avea o fata, cred ca ii voi pune numele bunicii mele, Dochița. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Mie imi plac ca si nume de fetite : Teofana si Ilinca
Pentru baieti : Luca si Nataniel |
|
|||
|
|||
![]()
In momentul in care vom avea o fetita, va purta numele de Sophia Nectaria. Baiatul mi-ar placea sa il cheme Alexandru .
|
|
|||
|
|||
![]()
Uhmm...daca as avea un baiat l-as numi Marian ,Stefan ,Robert iar daca as avea o fata as alege:Maria,Elena,Anastasia
|
|
|||
|
|||
![]()
Mi-ar placea numele eliza, dar nu stiu daca e un nume de Sfant, adica Elisabeta/ Elizabeta ar fi un nume de Sf. in biserica ortodoxa?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Elisabeta a fost verișoara și confidenta lui Maria (mama lui Isus), soția rabinului rural Zaharia. La vârstă înaintată, după ce pierduse orice speranță de a mai avea copii, lui Zaharia i s-ar înfățișat Arhanghelul Gabriel, care l-a anunțat că soția lui, Elisabeta, va naște un copil, proorocire care s-a adeverit. Copilul a devenit ulterior Ioan Botezătorul. Semnificatia numelui Elisabeta: De la numele ebraic El - "Dumnezeu" si sheba - "sapte", cifra considerata simbol al perfectiunii. Elisabeta - Dumnezeu este perfectiunea. cred ca ai face o alegere f buna
|
|||
|
|||
![]()
Pe fiica mea am botezat-o Mara Voica. In acte doar Mara, la botez si Voica.
De ce ? Nu as putea sa spun, Mara mi-a venit in minte inca de cand era in burtica, si atunci nu erau ecografe, dar eu stiam ca e fetita. Iar Voica, asa se numeste una din surorile mele, si-mi era drag numele. |
|
||||
|
||||
![]()
eu imi doresc o fetita, si daca va voi si Domnul ca ea sa apara in viata mea se va numi Maria, si atat! un singur nume.
|
||||
|
||||
![]()
Ce frumos! Sa va ajute Dumnezeu!
|
||||
|
||||
![]()
Multumesc glykys, sa dea Domnul!
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
credeti ca e ok sa faci camera copilului in bucatarie? | fallen | Generalitati | 51 | 22.10.2011 13:08:44 |
Cand trebuie sa punem numele copilului? | Elllma | Intrebari utilizatori | 8 | 07.11.2010 18:21:24 |
Impartasirea copilului mic | DariaFlor | Generalitati | 95 | 08.09.2010 20:12:34 |
Educatia copilului-replici incuietoare | clementia | Generalitati | 46 | 13.11.2009 14:19:15 |
1 Iunie - Ziua copilului | costel | Generalitati | 10 | 03.06.2008 23:04:02 |
|