![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu mai e ce-a fost acest forum......pacat!
Atat de multi useri cu vechi "state de plata" ca sa zic asa, au disparut de pe forum. Doamne miluieste-ne! |
|
|||
|
|||
![]()
N-are cum fi mai ales cand apar unii "noi" cu "multa iubire"(sa nu ne lasam amagiti) pt se vede din avion ce hram poarta....Sau altii care acuzabd de fatarnicie etc , isi uita propria lor masca....aspect cu care iar nu ne pot amagi....Cert e ca sunt prea multi crestini aparenti...
|
|
|||
|
|||
![]()
Și vor continua să dispară și alții care încă mai sunt pe aici.
|
|
||||
|
||||
![]()
Domnul Scotland the Brave mai exista? Nu cred ca au scotienii meciuri chiar in fiecare zi
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si eu m-am gandit de cateva ori sa ma retrag...Nu ca mi s-ar simti lipsa, vorba aia banala, nimeni nu-i de neinlocuit...... dar parca n-am mai gasit ceea ce cautam, n-am mai gasit ceea ce era altadata, mai multa prietenie, mai multa toleranta, mai multa apropiere intre ortodocsi, pana la urma de aceea am ales acest forum, ortodox, si nu altul........ Last edited by Adriana Cluj; 12.08.2011 at 13:27:14. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Va rog, uitati-va si spune-ti ce parere aveti. | Laura19 | Generalitati | 1 | 10.01.2012 18:43:21 |
Membrii plecati , membrii disparuti si membrii "renascuti" , ai forumului nostru ! | cristiboss56 | Generalitati | 331 | 23.09.2011 08:08:13 |
Ia uitati ce prostii spune un actor care se crede mare in Romania, Mihai Bendeac | Delirul | Generalitati | 9 | 11.05.2010 02:26:32 |
Biserica Ortodoxa in relatia cu proprii membrii | Julius | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 2 | 09.08.2009 05:51:36 |
|