![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Deci am depresie azi dimineata cineva m-a binedispus cu glumele lui nevinovate si cat de bine m-am simtit!Extraordinar!Dintr-o stare de moleseala,tristete m-a dus la o stare extrem de buna.Acum pot sa va zic:''RASUL FACE MINUNI''
Si preotii glumesc.Am vazut cu ochii mei,normal doar sunt si ei oameni. Haideti sa discutam aici despre ras.Multumesc mult |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si Eva a spus lui Adam cat de bun e fructul supracunoasterii...a mai mult decat trebuie sa stii. Si fariseii glumeau, poti sa citesti cu ochii tai. Ca doar au si ei sotii pe pamant... As vrea sa incepem cu tristetea si sa atingem smerenia. Intre oglinda de aur a Fiului sunt doua testamente. Oare ce poti tu vedea in oglinda, de oricare parte ai fi? Dar oare ce poate vedea Cel din oglinda? Nu vede, la fel de bine, si sufletul si trupul, caci El, Elohim e mai stralucitor decat o folie de argint. Cum poti spune ca lumina vine de la alta lumanare? vazand cu ochii lumanarea. i-ti spun ca daca nu o vezi cu nasul, nu vei stii ca lumina vine de sus. I-ti dau crucea Fiului, o iei sa o duci chiar daca nu se vede? Lumina lumanarii vine pe verticala, de la o alta, de la un ochi la celalalt, ca si in cazul tau. Adevarata lumina, vine pe orizontala, nasul i-ti spune ca daca lumanarea ce primeste nu are aer, bate vanturi si sunt goluri, ea nu se aprinde. Du-te dincolo de preot, si vei gasi fericirea vesnica. Sa stiti ca stiinta acum vrea sa scoata ochii omului si sa ii puna deasupra lui, ca sa se vada! Last edited by Man Teo; 11.08.2011 at 12:17:00. |
|
|||
|
|||
![]()
Veselia este starea naturala a inimii si a sufletului. Oamenii, prin pacate, au descoperit tristetea (ce vine din frica, deznadejde).
|
|
|||
|
|||
![]()
De obicei cand citesc pe aici anumite dialoguri, ma tavalesc de ras si brusc ma simt mult mai bine....Exista rasoterapia, nu?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
=)))))))) rasoterapia veseloterapia hlizoterapia ranjoterapia . . . . . |
|
|||
|
|||
![]()
Last edited by Nenumitul; 18.11.2011 at 13:22:02. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() multa iubire |
|
|||
|
|||
![]()
ESTI MORTALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!
Dar asa e...exista râși și rîsuri.... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cine pune o inima si un suflet in intunerec cum se simte natural ? Sufletul sa se teama de El, caci atunci trupul prin ochii lui, e trist. Se pare ca tu i-ti pui suflet de lumina. Oamenii daca i-si recunosc greselile din ei si din jur, descopera tristetea si frica de Dumnezeu inlauntru-l trupului. Atunci doar dincoace de trup se emana bucurie. Ma bucur sa stiu ca bucuria soarelui e facuta deodata cu tristetea lunii. Si sa aflu de la tine ca prima data a fost lumina. Oare oamenii pamantului traiesc toti in zambetul evanghelic? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
rasul ca terapie | miles to truth | Stiri, actualitati, anunturi | 21 | 16.04.2012 08:27:00 |
rasul?-terapie sau pacat | nicoletajuravle | Generalitati | 41 | 10.10.2011 16:28:23 |
Foarte important si foarte grav ... | mc2009 | Homosexualitatea | 28 | 01.06.2011 19:28:25 |
Rasul excesiv si consecintele lui. | iulian92 | Generalitati | 10 | 23.05.2011 23:07:04 |
Foarte important !!! | catehumen | Despre Biserica Ortodoxa in general | 0 | 29.03.2011 23:40:42 |
|