![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Daca vezi un tip solid care vine sa te sifoneze si iti este frica de el inseamna ca te-ai supus lui? Ai CNP? inseamna ca deja te-ai lepadat. |
|
|
|||
|
|||
|
Nu, nu m-am lepadat, conform Apocalipsei, doarece nu am primit semnul fiarei, care contine si CNP, pe mana dreapta sau pe frunte. CNP este in buletin alaturi de nume, dar nu chiar in locul numelui. Semnul acestui CNP inca nu este 666 (adica nu am documente electronice). Insa pentru pacatele mele personale oricum voi raspunde in fata lui Dumnezeu.
,,Si ea (fiara) ii sileste pe toti, pe cei mici si pe cei mari, si pe cei bogati si pe cei saraci, si pe cei slobozi si pe cei robi, ca sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte. Incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decat numai cel ce are semnul, adica numele fiarei, sau numarul numelui fiarei. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei; caci este numar de om. Si numarul ei este sase sute saizeci si sase" (Biblia,Apocalipsa, 13:16-17) |
|
|
||||
|
||||
|
antoniap:Acceptarea numarului in locul numelui de botez este lepadare de Hristos
Inteleg ca lumea dezradacinata de credinta trebuie resuscitata, insa afirmatiile tale, de cele mai multe ori panicoase, sunt drumul sigur spre ateism, pentru ca le vor lua in deradere, desconsiderand valorile religioase. Glados:Ai CNP? inseamna ca deja te-ai lepadat. ne-am "lepadat" demult, cand am inventat sistemul binar, toate numele le-am convertit in cifre
Last edited by ioanna; 11.08.2011 at 11:35:33. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Evident ca nici un cod de calculator nu opate sa contina o singura cifra. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Hotararea B.O.R in ceea ce priveste pasapoartele biometrice | dorinastoica14 | Stiri, actualitati, anunturi | 477 | 11.10.2010 13:09:52 |
| Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice | mihailt | Generalitati | 50 | 30.09.2009 19:22:02 |
| Pasapoartele biometrice nu vor fi obligatorii | mihailt | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 27.06.2009 03:43:09 |
| Sunt pasapoartele biometrice o lucrare diabolica? | moro.d | Stiri, actualitati, anunturi | 6 | 06.02.2009 00:45:44 |
|
|