![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Pentru Listener, trei aspecte importante:
1. Există texte în Biblie care au mai multe înțelesuri simultan. Nu te agăța de un singur înțeles crezînd că numai și numai acela poate fi sensul cuvintelor pe care le citești. Am aflat asta ascultînd primele volume ale Filocaliei, într-unul din capitolele semnate de Maxim Mărturisitorul, care comenta anumite citate din Scripturi. 2. Orice mîncare pusă pe masă trebuie binecuvîntată de Dumnezeu care este Același cu Iisus Hristos pe care-L citezi tu mai sus. El sfințește bucatele noastre la rugăciunea preotului, dacă este prezent, sau la rugăciunea noastră nevrednică dar plină de credintă și de recunoștință. 3. Peștii pe care-i prinde omul anului 2011 din iaz sau din ocean tot de la Iisus Hristos vin. :) Slavă Tatălui și Fiului și Sfîntului Duh pentru mîncarea noastră de fiecare zi, Amin.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() 2, nu amice. CINE BINECUVINTEAZA ? asadar TU NU POTI BINECUVINTA , ca altfel ai fi preot .... daca bucatele sunt binecuvintate SI DATE de catre preot ( un aspect pe care vad ca nu il respecti ) atunci discutam altfel ... dar si acolo poti sa il blochezi cu ŽŽ carnea a fost interzisa , dar iisus a mincat ŽŽŽ.... uite un concurs cu titlul ŽŽ cel mai destept ortodoxŽŽ ..... intrebare ... CUM SE POATE EXPLICA INTERZICEREA CARNII , DESI IISUS A MINCAT ? hai sa va vad acum .... si ca sa va si ajut AM DAT DEJA INDICIU in postarile mele INAINTE SA se puna INTREBAREA .... ha ha ha participi la concurs ? ![]() 3. nu amice ... iisus si pesti anii 2011 NICI O LEGATURA ..... CIND A FOST IISUS PE CORABIILE pescarilor ????? ![]() multa iubire Last edited by the_Listener; 11.08.2011 at 18:11:26. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() multa iubire Last edited by the_Listener; 11.08.2011 at 18:20:38. |
|
||||
|
||||
![]()
Pe ce topic s-a discutat? Mi se pare interesant subiectul. De ce a ales Dumnezeu sa nu fie prezent in acel pom?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() multa iubire ps provocarea mea ramine in picioare ![]() multa iubire |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In postul mare munceam toata ziua si seara faceam antrenamente fara nici un fel de probleme. Info divers: gladiatorii erau vegetarieni! (ups..) Si faceau cam 8 ore de antrenament zilnic!
|
||||
|
||||
![]()
ce antrenament?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Antrenament de crosetare!
Tu ce fel de antrenamente crezi ca faceau? Dexteritate, viteza, rezistenta. Tehnici de lupta: corp la corp (greco-romane), cu pumnii (box). Scrima, lupta cu sulita, cu diverse si multe arme, plasa etc etc. De acestea depindea in mod direct cat mai aveau sa traiasca. Sa nu mai zic ca multi din ei erau prizonieri de razboi si fiind soldati aveau o rezistenta remarcabila. Daca pe mine ma intrebi atunci faceam alternativ: aerobic, tae-bo, imitare de arte martiale.
post, vegan, vegetarian |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dumnezeu a fost creat de Ra. (?) | Bilibox | Generalitati | 118 | 05.12.2011 08:03:26 |
OMUL NOU - OMUL VECHI | iosif | Pocainta | 32 | 12.04.2011 16:29:42 |
De ce Dumnezeu ne a creat? | KittyNou | Generalitati | 186 | 13.09.2010 21:47:09 |
Cine a fost creat primul oul sau gaina?! | T-Bone | Generalitati | 13 | 25.08.2007 19:36:20 |
|